-25%
MICELĀRAIS MATU ŠAMPŪNS SANSI SILK AMINO ACIDS + CHITOSAN 400G KRĀSOTIEM MĪKSTINOŠŠ
Kods: 4823107603686

MICELĀRAIS MATU ŠAMPŪNS SANSI SILK AMINO ACIDS + CHITOSAN 400G KRĀSOTIEM MĪKSTINOŠŠ

6,99 € 5,24 €/ GAB
13,11 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Micelārais matu šampūns Sansi Silk Amino Acids + Chitosan.
Micelārais šampūns ar patīkamu aromātu maigi mazgā matus un galvas ādu. Uzlabo matu krāsu, piešķir spīdumu un gludumu. Mīkstina, mitrina un baro matus un saknes, ir antistatiska iedarbība.
LIETOŠANA: Izplatiet nelielu daudzumu šampūna uz mitriem matiem, viegli iemasējiet, līdz puto, un labi noskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, varat atkārtot. Lai sasniegtu labāku rezultātu, ieteicams lietot Sansi matu balzamu - kondicionieri Sansi Silk Amino Acids + Chitosan.
Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Izmantojiet kā paredzēts. Izvairieties no saskares ar acīm. Ja nokļūst acīs, nekavējoties rūpīgi skalot ar ūdeni. Nelietot bojātai vai jutīgai ādai. Ja rodas ādas kairinājums, pārtrauciet lietošanu. Tikai ārīgai lietošanai. NORĪŠANAS GADĪJUMĀ: Nekavējoties sazinieties ar saindēšanās kontroles un informācijas biroju vai konsultējieties ar ārstu. Uzglabāt temperatūrā, kas nav augstāka par 5-25 °C.
Ieteicams lietot pirms: norādīts uz iepakojuma.
400 g
Izcelsmes valsts: Ukraina
Atbildīgā persona: SIA „Kosmolats“ Latvija, Rīga, Lizuma 5 L, Tel.: 67205500
SASTĀVDAĻAS: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Disodium Cocamphodiacetate, Isopentyldiol, Laureth-7 Citrate, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Polyacrylamidomethylpropane Sulfonic Acid, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Polyquaternium-7, Citric Acid, Silk Amino Acids, Chitosan, Collagen, Parfum, Hydrolyzed Keratin, Acrylamidopropyltrimonium Chloride/Acrylamide Copolymer, Glycol Distearate, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.
Atgādinām, ka produktu sastāvs var tikt mainīts. Jaunākais sastāvdaļu saraksts ir norādīts uz iegādātā produkta iepakojuma. Ja internetā norādītās sastāvdaļas atšķiras no tām, kas norādītas uz iepakojuma, lūdzu, skatiet sarakstu uz iegādātā produkta.

Datu lapa
Preču zīmeSANSI
Iepakojums0,4 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri