Jauns
BIOFIX KAĶU UN SUŅU ATBAIDĪŠANAS LĪDZEKLIS 1 L
Kods: 4751038330121

BIOFIX KAĶU UN SUŅU ATBAIDĪŠANAS LĪDZEKLIS 1 L

8,99 €/ GAB
8,99 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

BIOFIX KAĶU UN SUŅU ATBAIDĪŠANAS LĪDZEKLIS 1 L Mērķis: dabīgas granulas kaķu un suņu atbaidīšanai.
Iedarbība: dabiska aizsardzība pret kaķiem un suņiem, bez gāzes, gatavs lietošanai. Uzvedību koriģējošs līdzeklis, kura pamatā ir aromātiskās esences, neļauj kaķiem un suņiem atrasties vietās, kur produkts tiek lietots. Ieteicams lietot vietās, kur nav vēlami suņi un kaķi, piemēram: dārzos, terasēs, pagalmos, zālienos un citās zaļajās zonās. Produkts ir drošs, netoksisks, gatavs lietošanai.
Lietošana: Pirms lietošanas notīriet vietu, kur produkts tiks lietots, no jebkādiem dzīvnieku izkārnījumiem. Izdaliet nelielu produkta daudzumu (apmēram 50 ml - 2 mērkarotes) uz katriem 4-5 m². Lietojiet produktu sistemātiski (1-2 reizes nedēļā) atkarībā no kaķu un suņu izplatības samazināšanās. Lietus un/vai vietas mitrināšana var samazināt produkta efektivitāti. Atkārtoti uzklājiet pēc vajadzības. Ar 1000 ml iepakojumu pietiek aptuveni 80 m².
Pirms lietošanas vienmēr izlasiet etiķeti un produkta informāciju. Iepakojums: 1000 ml.

Datu lapa
Preču zīmeBIOFIX
Iesaiņošanai1 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri