Jauns -25%
BIOFIX ATBAIDĪŠANAS LĪDZEKLIS PRET KURMJIEM UN ZEMES KAITĒKĻIEM 1 KG
Kods: 4751038330138

BIOFIX ATBAIDĪŠANAS LĪDZEKLIS PRET KURMJIEM UN ZEMES KAITĒKĻIEM 1 KG

8,99 € 6,74 €/ GAB
6,74 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

BIOFIX ATBAIDĪŠANAS LĪDZEKLIS PRET KURMJIEM UN ZEMES KAITĒKĻIEM
Mērķis: fizikāla un mehāniska barjera pret augsnes kaitēkļiem: kurmjiem, kāpuriem, kāpuriem, smeceriem.
Iedarbība: produkts, kam ir fiziska un mehāniska atturoša iedarbība. Tas iznīcina kaitēkļus, izmantojot augsnes biofumigāciju, dabisku gāzi no īpaši atlasītiem augiem, kas rada fizisku un mehānisku barjeru pret augsnes kaitēkļiem, tostarp: kurmjiem, tārpiem, kāpuriem un smeceriem. Kad līdzeklis tiek uzklāts uz augsni un pēc tam izsmidzināts, kaitēkļi nespēj atrast augus un to saknes - tiek traucēta kaitēkļu kustība un efektivitāte, kas samazina to nodarīto kaitējumu augiem.
Lietošana: izkaisīt preparātu uz augsnes starp augiem vai tieši kaitēkļu radītajās bedrēs. Aplej ar nelielu ūdens daudzumu, lai substrāts būtu mitrs. Likme: 100 g/m². Pirms lietošanas vienmēr izlasiet etiķeti un produkta informāciju. Iepakojums: 1 kg.

Datu lapa
Preču zīmeBIOFIX
Iesaiņošanai1 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri