-50%
REDĪSI ŠĶIRŅU DIANA & POLONEZA MAISĪJUMS
Kods: 4770168136960

REDĪSI ŠĶIRŅU DIANA & POLONEZA MAISĪJUMS

Raphanus sativus L.

Attālumi, cm


3x10 cm

Raža


IV-X

1,95 € 0,98 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Agrīnu šķirņu redīsu maisījums. Saknes kraukšķīgas, ļoti garšīgas, baltu iekšpusi, piemērotas audzēšanai agra pavasara un rudens ražai. Var sēt uz lauka un siltumnīcā. Sēklu diski piemēroti redīsu audzēšanai 25 cm diametra podos, tāpat piemēroti arī dobēm dārzā. Izaug 20–34 dienās.

Sēklu lentes priekšrocības: lielāka, bagātīgāka, kvalitatīvāka raža. Ja ir pietiekami daudz mitruma, sēklas sadīgst vienādāk un ātrāk. Sējums ir kārtīgs, atstarpes starp rindām vienādas, tāpēc šādu sējumu vieglāk un ērtāk apklāt ar plēvi, ravēt. Pirms sēklu lentes ieklāšanas augsni nepieciešams saliet. Ieklāto sēklu lenti apbērt ar zemi un vēlreiz bagātīgi salaistīt.

Maisījuma saturs iepakojumā: redīsi DIANA – 50 % (2 metri), redīsi POLONEZA, 50 % (2 metri).

Datu lapa
Attālumi, cm3x10 cm
RažaIV-X
Šķirnes agrīnumsAgra
Preču zīmeLUCIA ELITE
Sēklu lentes garums4M

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

REDĪSI ŠĶIRŅU DIANA & POLONEZA MAISĪJUMS
+ + +
Komplekta cena
14,20 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri