Kods: 4770168920583

PUĶU SĒKLU MAISĪJUMS BALCONY

Sēšanas laiks laukā


IV-V, IX

Attālumi, cm


10x10 cm

Ziedēšanas laiks


V-IX

1,95 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks laukā

PUĶU SĒKLU MAISĪJUMS SPRING BALCONY
Puķu sēklu maisījums, piemērots balkonu un terašu apzaļumošanai, var audzēt arī puķu dobēs. No maisījuma izaugušās puķes viegli audzēt, krāsainās puķes neprasa īpašu kopšanu. Maisījumā esošās puķes pārmaiņus zied visu vasaru. Ja puķēm ļauj noziedēt un izkaisīt sēklas, nākamajā gadā sadīgs nesētas.
Sēklu lentes priekšrocības: sējums ir kārtīgs, atstarpes starp rindiņām – vienādas. Pirms sēklu lentes ieklāšanas augsni nepieciešams salaistīt. Lente jāapber ar zemi un vēlreiz jāaplaista.
No 4 m garas lentes var cerēt iegūt apmēram 700 ziedošu puķu stādu.
Sastāvā: ilggadīgās mārpuķītes (Bellis perennis) – 150 stādu, alpu neaizmirstules (Myosotis alpestris) – 200 stādu, jūrmalas lobulārijas (Lobularia maritima) – 300 stādu.

Datu lapa
Sēšanas laiks laukāIV-V, IX
Attālumi, cm10x10 cm
Ziedēšanas laiksV-IX
Audzēšanas vietaLaukā, Terasei, Balkonam
Preču zīmeLUCIA ELITE
Sēklu lentes garums4 m
Piemērots audzēšanaiPuķu dobēs
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri