Kods: 0000001424744

PRIEDE PARASTĀ WATERERI

Pinus sylvestris Watereri

Saulaina vieta


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Mūžzaļš, smails, ilgmūžīgs, lēni augošs koks. Vainags dabiski aug plata konusa formā, blīvs, nav nepieciešams apgriezt. Miza pelēkbrūna, zvīņaina, ar vecumu sāk lobīties, krāsa mainās uz sarkanīgi oranžu. Daudzstumbrs ar spēcīgiem zariem. Adatas ir tumši zaļas ar zilu nokrāsu un aug pa pāriem. Augs nav prasīgs kopšanai. Augsne jābūt nosusinātai, mitrai, nedaudz skābai, vidēji auglīgai. Ziemciete.

Datu lapa
Platums, cm1-4 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Izaug līdz2-4 m
Aukstā zon2
TaipaC5

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SKUJKOKU UN MŪŽZAĻO AUGU MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS 1 KG
+ +
Komplekta cena
14,67 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri