Kods: 4008239106209

VITAKRAFT PREMIUM MENU BARĪBA 500G KANĀRIJPUTNIŅIEM 2110620

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Vitakraft Premium Menu 500 g, kanārijputniņiem Populārā „Canaries Perle®“ – ir mūsu izmēģinātā un pārbaudītā pamatbarība kanārijputniņiem ar augstas kvalitātes sēklām, augstu proteīna saturu linsēklām un saulē nogatavinātiem graudiem, piemēram, dzelteno, balto un sarkano prosu. Bagātināts ar VITA® HERBS, rūpīgi atlasītiem vērtīgiem augiem, piemēram, pētersīļiem, ceļmallapām un timiānu. Sugai atbilstošs, sabalansēts maisījums, kas putniem patīk un sniedz tiem visu, kas nepieciešams veselīgai dzīvei. „Vitakraft®“ kvalitāte: Barība ir ideāli piemērota putnu uztura vajadzībām un pārsteidz ar augstas kvalitātes dabīgajām sastāvdaļām. Izgatavots dabiski, bez krāsvielām vai konservantiem un saskaņā ar recepti bez cukura. + Būtiskie vitamīni: Optimālai aprūpei bez vitamīnu trūkuma. + Imunitāte: Beta-glikāni atbalsta imūnsistēmu un stiprina putnu imūno aizsardzību. + Minerālvielas un jods: Pietiekams minerālvielu, joda un citu mikroelementu daudzums vielmaiņas atbalstam. Kanārijputniņiem Maisījums ar vērtīgiem graudiem un sēklām VITA® GRĀŽU AUGI – izmeklēti garšaugi Būtiski vitamīni, minerālvielas un mikroelementi Recepte bez cukura Bez krāsvielām un konservantiem, bez mākslīgiem garšas pastiprinātājiem Augstas kvalitātes dabīgas sastāvdaļas Ražots Vācijā Pilnvērtīga barība kanārijputniņiem Sastāvdaļas: Sēklas* (kanāriju sēklas 25,4%) Graudaugi* (prosa 30,8%, auzas 2,5%) Minerālvielas* Pētersīļi, kaltēti* 0,5% Ceļtekas, kaltētas* 0,25% Timiāns, kaltēts * 0,25% Eļļas un tauki Raugs (beta glikāns 80 mg / kg) * = dabīgas sastāvdaļas Piedevas / kg: Uztura fizioloģiskās piedevas: 3a672a, vitamīns A 6 000,00IE 3a671, vitamīns D3 600,00IE 3b201, jods 4,97 mg 3b605, cinks 20,04 mg 3b503, mangāns 39,98 mg αDENI361007 Ēdināšanas ieteikumi: Aptuveni 7 g (apmēram 1 tējkarote) vienam putnam dienā. Svaigam ūdenim vienmēr jābūt pieejamam.

Datu lapa
Preču zīmeVitakraft
TipsBarība papagaiļiem
Iepakojums0,5 kg
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri