Kods: 4008239212290

GARDUMS VITAKRAFT KRACKER TRIO 3 GAB KANĀRIJPUTNIŅIEM 2121229

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Vitakraft Kräcker® Trio olas, augļi, medus 3 gab., kanārijputniņiem Populārais „Kracker®“ ar vērtīgām sēklām, olām un gardiem augļiem – lieliska garša un patīkama pārmaiņa kanārijputniņu ēdienkartē. Lai iegūtu lielāku dažādību, šim iepakojumam ir trīs dažādas garšas: + Olas un zāļu sēklas, + aprikozes, vīģes un + medus un sezams. Gards graudu maisījums tiek cepts trīs kārtās uz dabīgā koka. Tas putniem sniedz īpaši ilgu knābāšanas prieku, jo tie ēd tāpat kā dabā. Dabiskā koka knābāšana maisījuma iekšpusē palīdz uzturēt knābi. „Vitakraft®“ kvalitāte: Kraukšķīgie kociņi ir īpaši izstrādāti kanārijputniņiem un pārsteidz ar savām augstas kvalitātes dabīgajām sastāvdaļām. Bagātināts ar būtiskiem vitamīniem un gatavots pēc receptes bez cukura. Iepakojumā: 1 x Kracker® + olas un zāļu sēklas 1 x Kracker® + aprikozes un vīģes 1 x Kracker® + medus un sezams Kanārijputniņiem Būtiski vitamīni un minerālvielas Recepte bez cukura Trīs garšīgi slāņi Cepts uz neapstrādātas dabīgas koksnes Augstas kvalitātes dabīgas sastāvdaļas Ražots Vācijā Ar praktisku klipšu turētāju Sastāvs: Medus un sezams: Sēklas (sezama sēklas 2,1%) Graudi Minerālvielas Dārzeņu blakusprodukti Medus (0,35%) Jūraszāles Ola: Sēklas (zāles sēklas 1,1%) Graudi Konditorejas izstrādājumi Minerāli Olas un olu produkti (0,74%) Medus Jūraszāles Aprikozes un vīģes: Graudaugi Sēklas Augļi (vīģes, žāvētas 1,5%, žāvētas aprikozes 0,88%) Minerālvielas blakusprodukti dārzeņi medus Olas un olu produkti dārzeņi Jūras aļģes Piedevas / kg: Uztura fizioloģiskās piedevas: Aprikozes un vīģes 3a672b Vitamīns A 7.100,00i.E. Aprikozes un vīģes 3a671 Vitamīns D3 710.00i.E. Olu un zāļu sēklas: 3a672b Vitamīns A 6,300.00i.E. Olu un zāļu sēklas: 3a671 Vitamīns D 630.00i.E. Medus un sezams: 3a672b Vitamīns A 7,100,00i.E. Medus un sezams: 3a671 Vitamīns D3 710.00i.E. Ar krāsvielām αDENI361009 Ēdināšanas ieteikumi: Maks. 1 Kracker® nedēļā putnu lutināšanai. Svaigam ūdenim vienmēr jābūt pieejamam.

Datu lapa
Preču zīmeVitakraft
TipsBarība papagaiļiem
Iepakojums3 kg
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri