Kods: 4772021080069

FAMILY DOG STANDART ADULT MINI 1KG SUŅIEM

2,59 €/ GAB
2,59 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Family Dog Standart Adult MINI AR MĀJPUTNU UN RĪSIEM
PILNVĒRTĪGA BARĪBA PIEAUGUŠAJIEM
MAZU ŠĶIRŅU SUŅIEM 1KG

Sastāvs: graudaugi un graudaugu produkti (tostarp rīsi 4%), gaļa un gaļas produkti (tostarp putnu gaļa 4%), cukurbiešu mīkstums, augu eļļa, aromatizētāji.
Analītiskie komponenti: jēlproteīns 22 %, jēltauki 8 %, jēlpelni 4 %, jēlšķiedra 3,5 %, mitrums 10 %. Piedevas/kg.:
Pārtikas piedevas: A vitamīns 7280 SV, D3 vitamīns 2000 SV, E vitamīns 25 mg, biotīns 0,0455 mg, folskābe 0,18 mg Dzelzs (dzelzs (dzelzs (II) sulfāta monohidrāts) 16,5 mg, jods (bezūdens kalcija jodāts) 0,266 mg, varš (vara (II) sulfāta pentahidrāts) 0,266 mg, mangāns (mangāna (II) oksīds) 25,43 mg, cinks (cinka oksīds) 37,27 mg, selēns (nātrija selenīts) 0,0275 mg. Tehnoloģiskās piedevas: dabiskie antioksidanti.
Barošanas instrukcija: Ieteicamā dienas deva: 150 - 180 g / 10 kg suņa svara. Sunim var būt nepieciešams vairāk vai mazāk barības atkarībā no tā vecuma, temperamenta un aktivitātes līmeņa. Sākot pirmo reizi barot ar šo barību, mēs iesakām 7 dienu laikā veikt pakāpenisku pāreju, samazinot vecās barības daudzumu un palielinot jaunās barības daudzumu. Suņa bļodā vienmēr jābūt tīram dzeramajam ūdenim.
Uzglabāt vēsā, sausā vietā.


Datu lapa
Preču zīmeFAMILY DOG
TipsSausā barība
Iepakojums1 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri