Kods: 8003507995109

STEFANPLAST BĻODA BREAK 1 17X17X6H

1,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Break bļoda ir lieliski piemērota, lai nodrošinātu mājdzīvnieka komfortu barošanas laikā. Praktisks, viegli tīrāms un lieliski piemērots ikdienas lietošanai. Izmēri, cm: 17x17x6h. Izvēloties bļodas suņiem vai kaķiem, ir svarīgi izvēlēties iespējas, kas atbilst viņu izmēram, ēšanas paradumiem un jebkurām individuālajām vajadzībām. Galvenās mājdzīvnieku bļodu īpašības, kas jāņem vērā, izvēloties: Materiāls: Nerūsējošais tērauds: Izturīgs, nerūsējošs un viegli tīrāms. Tie arī nav poraini, tāpēc ir izturīgi pret baktērijām. Keramika: stilīga un bieži smaga, kas neļauj apgāzties. Meklējiet produktus, kas nesatur svinu un kurus var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā. Plastmasa: viegla un lēta, taču viegli skrāpējas un var novest pie baktēriju uzkrāšanās. Izvēlieties bez BPA. Silikons: elastīgs, salokāms un lieliski piemērots ceļojumiem, taču nav ideāls ikdienas lietošanai. Izmērs: izvēlieties bļodas izmēru, kas atbilst jūsu mājdzīvnieka šķirnei un ēšanas paradumiem. Mazākas bļodas ir lieliski piemērotas kaķiem un maziem suņiem, un lielākiem suņiem vajag lielākas bļodas. Neslīdoša pamatne: gumijas vai silikona pamatne neļauj bļodām slīdēt, samazinot nekārtību un atvieglojot ēšanu jūsu mājdzīvniekam. Paaugstinātas bļodas: lieliski piemērots vecākiem mājdzīvniekiem vai tiem, kam ir locītavu problēmas, jo tas samazina kakla sasprindzinājumu ēšanas vai dzeršanas laikā. Lēnas ēšanas bļodas: Izstrādātas ar rievām vai labirintiem iekšpusē, lai palēninātu ātri ēdājus, novēršot aizrīšanās, vemšanas vai gremošanas problēmas. Vienkārša tīrīšana: regulārai tīrīšanai visērtākās ir bļodas, kuras var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā. Gludas virsmas ir arī vieglāk tīrīt ar rokām. Izturīgs pret izliešanu un triecienu: lieliski piemērots netīrajiem ēdājiem vai enerģiskiem mājdzīvniekiem, kas mēdz apgāzt bļodu. Ražotājs: Stefanplast S.p.A., Via Piazza 47 - 36020, Villaganzerla di Castegnero - (Vicenza), Itālija. Izplatītājs: UAB Agrofirma "Sėklos", Molėtų g. 13-1, Didžioji Riešė, Viļņas rajons, LT-14262 Lietuva. Reģ.Nr.: r LT KPT 24023. Tālr.: (8 5) 270 9020, e-pasts info@seklos.lt, zaliastotele.lt.

Datu lapa
ZīmolsSTEFANPLAST
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri