Jauns
STEFANPLAST BARĪBAS DOZĒTĀJS BREAK RESERVE DOUBLE USE 0,65 L
Kods: 8003507041028

STEFANPLAST BARĪBAS DOZĒTĀJS BREAK RESERVE DOUBLE USE 0,65 L

2,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Break Réserve Double Function ir praktisks ūdens un barības dozators suņiem un kaķiem. Caurspīdīgā tvertnē ar caurspīdīgu vāku ir viegli saskatāms saturs. Viegli un ātri tīrāms, ar neslīdošām kājām optimālai stabilitātei. Tilpums, l: 0,65. Ūdens vai sausās barības dozators kaķiem un suņiem. Break Reserve ar divām funkcijām ir praktisks ūdens un barības dozators kaķiem un suņiem. Pateicoties caurspīdīgajai tvertnei ar mērīšanas skalu, jūs vienmēr varat redzēt atlikumu. Ātri un viegli tīrāms, un integrētās neslīdošās ieliktnīši nodrošina lielisku stabilitāti. Ūdens un barības dozatori suņiem un kaķiem ir parocīgi rīki, kas palīdz nodrošināt, lai jūsu mājdzīvniekiem vienmēr būtu pieejama svaiga barība un ūdens, īpaši tad, kad jūs neesat mājās. Šiem dozatoriem ir dažādi stili - novienkāršas gravitācijas padeves iespējas līdz programmējamiem elektroniskiem dozatoriem. Galvenās iezīmes, kas jāņem vērā, izvēloties barības un ūdens dozatorus: Tilpums: izvēlieties bļodas izmēru, kas atbilst jūsu mājdzīvnieka šķirnei un ēšanas paradumiem. Lielāki dozatori ir ideāli piemēroti ja mājās ir vairāki dzīvnieki. Materiāls: dozatori parasti ir izgatavoti no plastmasas, nerūsējošā tērauda vai keramikas. Nerūsējošais tērauds un BPA nesaturoša plastmasa parasti ir izturīgāka un vieglāk tīrāma. Viegla tīrīšana: noņemamas detaļas, piemērotas mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā, vienkārša konstrukcija, kas atvieglo apkopi. Porciju kontrole (barības dozatoriem): meklējiet dozatorus, kas ļauj kontrolēt porciju lielumu, kas ir īpaši svarīgi mājdzīvniekiem, kuriem jāievēro diēta. Automātiska gravitācijas padeve: Automātiskie dozatori: programmējami, lai dotu barību noteiktā laikā, ideāli piemēroti mājdzīvniekiem ar īpašu barošanas grafiku vai porciju kontroles vajadzībām. Gravitācijas dozatori: vislabāk piemēroti mājdzīvniekiem, kuriem nepieciešama piekļuve barībai un ūdenim visas dienas garumā. Neslīdoša pamatne: pasargā dozatoru no kustības, kas varētu izraisīt barības vai ūdens noplūdi. Ūdens filtrēšana: dažos ūdens dozatoros ir filtrēšanas sistēmas, lai ūdens būtu svaigs un tīrs. Ražotājs: Stefanplast S.p.A., Via Piazza 47 - 36020, Villaganzerla di Castegnero - (Vicenza), Itālija. Izplatītājs: UAB Agrofirma "Sėklos", Molėtų g. 13-1, Didžioji Riešė, Viļņas rajons, LT-14262 Lietuva. Reģ.Nr.: r LT KPT 24023. Tālr.: (8 5) 270 9020, e-pasts info@seklos.lt, zaliastotele.lt.

Datu lapa
ZīmolsSTEFANPLAST
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri