Tikai internetā
EUKANUBA DOG SALMON BARLEY S/M BREED 12 KG, AR LASI UN MIEŽIEM SUŅIEM
Kods: 8710255168883

EUKANUBA DOG SALMON BARLEY S/M BREED 12 KG, AR LASI UN MIEŽIEM SUŅIEM

53,90 €/ GAB
4,49 €/ kg

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

EUKANUBA sausā barība pieaugušiem suņiem ar lasi un miežiem, piemērota lielu un ļoti lielu šķirņu suņiem. Tā satur pielāgotu omega 6 un omega 3 taukskābju attiecību, kas palīdz sunim saglabāt veselīgu ādu un mirdzošu kažoku, un augstas kvalitātes dzīvnieku izcelsmes olbaltumvielas, kas palīdz veidot spēcīgus, liesus muskuļus.
Sastāvs:
Žāvēta vistas un tītara gaļa (dabīgs glikozamīna un hondritīna sulfāta avots), lasis (14%), mieži (14%), kukurūza, auzas, sorgo, zivju milti, cūkgaļas tauki, kaltēti cukurbiešu mīkstumi (2,6%), saulespuķu eļļa, vistas gaļas mērce, minerālvielas (tostarp nātrija heksametafosfāts 0,35%), fruktooligosaharīdi (0,25%), kaltēti spināti (0,1%), sausais alus raugs.
Analītiskās sastāvdaļas:
Olbaltumvielas 25%, tauki 15%, omega-6 taukskābes 3,6%, omega-3 taukskābes 0,8%, jēlpelni 6,6%, zaļās šķiedrvielas 2%, kalcijs 1,35%, fosfors 1,12%.

Piedevas (kg):
Vitamīni: A vitamīns 54357 SV, D₃ vitamīns 1375 SV, C vitamīns 62 mg, E vitamīns 248 mg, L-karnitīns 50 mg, β-karotīns 4 mg.
Mikroelementi: vara sulfāta pentahidrāts (varš) 11 mg, kālija jodīds (jods) 2,2 mg, dzelzs sulfāta monohidrāts (dzelzs) 59 mg, mangāna sulfāta monohidrāts (mangāns) 34 mg, cinka oksīds (cinks) 98 mg, nātrija selenīts (selēns) 0,03 mg.
Ieteicamās barošanas devas:

 Vienmēr dodiet sunim dzert pietiekami daudz svaiga ūdens. Kad esat sācis barot ar EUKANUBA, pakāpeniski pieradiniet pie tās 4 dienu laikā. Mēs iesakām suni barot divas reizes dienā. Tabulā norādīto dienas barības daudzumu sadaliet 2 porcijās. Jūsu suns var ēst vairāk vai mazāk atkarībā no viņa vecuma, temperamenta un aktivitātes līmeņa.

Datu lapa
Preču zīmeEUKANUBA
TipsSausā barība
Iepakojums12 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri