Tikai internetā
EUKANUBA ADULT FOR LABRADOR RETRIEVER 12 KG SUŅIEM
Kods: 8710255121819

EUKANUBA ADULT FOR LABRADOR RETRIEVER 12 KG SUŅIEM

66,45 €/ GAB
5,54 €/ kg

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

GALVENĀS PRIEKŠROCĪBAS
Ar pievienotu glikozamīnu un hondroitīnu, lai palīdzētu uzturēt veselas locītavas.
Ar antioksidantu vitamīniem, kas palīdz uzturēt spēcīgu organisma dabisko aizsargspēju.
Unikālā DentaDefense zobu aizsardzības tehnoloģija palīdz uzturēt zobus tīrus un veselus.
Radīta, lai rūpētos par sirds veselību, pateicoties sastāvā esošajam L-karnitīnam un dabīgajam taurīnam.
Augsts olbaltumvielu daudzums palīdz uzturēt lieso muskuļu masu.

Ar omega-6 un omega-3 taukskābēm, kas palīdz uzturēt veselīgu ādu un spīdīgu kažoku.
EUKANUBA Breed Specific sausā suņu barība radīta labradoru retrīveriem, ideāli piemērota arī cirtainajiem retrīveriem un Česapīka līča retrīveriem. Tā ir rūpīgi sabalansēta, lai palīdzētu jūsu labradoram dzīvot ilgi un veselīgi.
Šī īpašā sausā barība nodrošina jūsu suni ar 100% pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu, satur kalciju, kā arī glikozamīna un hondroitīna sulfātu, kas palīdz stiprināt kaulus un uzturēt veselīgas locītavas. Ar omega-6 un omega-3 taukskābēm, kas palīdz uzturēt veselīgu ādu un spīdīgu kažoku.
EUKANUBA ir izstrādāta kopā ar veterinārārstiem un to iesaka labākie audzētāji, barība nodrošina visu jūsu sunim nepieciešamo uzturu katrā dzīves posmā.
Žāvēta vistas un tītara gaļa (23%, dabīgs taurīna avots), kukurūza, kvieši, sorgo, mieži, dzīvnieku tauki, žāvētu cukurbiešu mīkstums (2,8%), hidrolizētas dzīvnieku olbaltumvielas, žāvēta vesela ola, kālija hlorīds, kalcija karbonāts, zivju eļļa, nātrija hlorīds, nātrija heksametafosfāts, fruktooligosaharīdi (0,28 %), linsēklas, alus raugs, glikozamīns (432 mg/kg), hondroitīna sulfāts (43 mg/kg).

SASTĀVDAĻAS 
PROCENTI


Olbaltumvielas
23%


Tauku saturs
13%


Omega-6 taukskābes
2,2%


Omega-3 taukskābes
0,34%


Jēlpelni
6,9 %


Neapstrādāta šķiedra
2,7%


Kalcijs
1,1%


Fosfors
0,9%

Piedevas:
Vitamīni: Vitamīns A: 45540 TV/kg, Vitamīns D₃: 1511 TV/kg, Vitamīns E: 253 mg/kg, L-karnitīns: 48mg/kg, β-karotīns: 5 mg/kg
Mikroelementi: vara sulfāta pentahidrāts: 56 mg/kg, kālija jodīds: 4 mg/kg, dzelzs sulfāta monohidrāts: 743 mg/kg, mangāna sulfāta monohidrāts: 56 mg/kg, mangāna oksīds: 40 mg/kg, cinka oksīds: 258 mg/kg, nātrija selenīts: 0,25 mg/kg.

SVARS
BAROŠANAS DEVA (GRAMOS DIENĀ)


20 kg
210-230 g


25 kg
240-270 g


30 kg
275-305 g


35 kg
305-335 g


40 kg
330-370 g


45 kg
360-400 g



Kad esat sācis barot ar EUKANUBA, pakāpeniski pieradiniet pie tās 4 dienu laikā. Mēs iesakām suni barot divas reizes dienā. Tabulā norādīto dienas barības daudzumu daliet ar porciju skaitu. Jūsu suns var ēst vairāk vai mazāk atkarībā no viņa vecuma, temperamenta un aktivitātes līmeņa.

Vienmēr dodiet sunim dzert pietiekami daudz svaiga ūdens.

Datu lapa
Preču zīmeEUKANUBA
TipsSausā barība
Iepakojums12 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri