Tikai internetā
SILTUMNĪCA FAZENDA 6M
Kods: 0000000161763

SILTUMNĪCA FAZENDA 6M

Pieejamība:

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Lecekts "Fazenda" plusi
• vienkārša uzstādīšana (loki ir elastīgi, tāpēc jūs viegli varēsiet noregulēt lecekti atbilstoši Jūsu dobes izmēram)
• pieejamība
• vairākkārtēja izmantošana
• augu aizsardzība pret krusu
• augu aizsardzība pret salu (līdz -4 grādiem Celsija) un saules apdegumiem
• agrīna izmantošana (tiklīdz nokusis sniegs - uzreiz jau var uzstādīt lecekti ""Fazenda"") • laba gaisa cirkulācija
• pārklājuma materiāla ūdens caurlaidība (iespējama augu laistīšana caur Spandbond)
• pakāpeniska dēstu norūdīšana pirms pārstādīšanas
• aizsardzība pret putniem un kaitēkļiem
• ērta piekļuve augiem
• kompakti un viegli pārvadājama (lecekts loki jau ir piestiprināti pie pārklājuma materiāla, bet pati lecekts iepakojumā salikta ermoņikā).
Lecekts izmēri:
Garums 4 m (6 vai 8m)
Platums: 1,2 m
Augstums 1 m
Lecekts "Fazenda" uzbūve pārsteidz ar savu vienkāršību un ergonomiskumu: plastikāta cietie un izturīgie zemspiediena polietilēna loki (korozijizturīgi), pārklājuma materiāls ar fiksējošiem klipšiem stiprinājumi lecekts uzstādīšanai.
Lecekts fiksācijai gruntī komplektā ietilpst mietiņi.
Piekļuve augiem notiek no sāna. Pārklājuma materiālu var pacelt, ļaujot piekļūt saules gaismai (šim nolūkam ir piešūti speciāli rokturi, caur kuriem izvilkti loki).
Komplektā ietilpst klipši ērtai lecekts laistīšanai un vēdināšanai.
Ko var audzēt lecektī "Fazenda"?
Vispirms jāmin visdažādākie dēsti (kāpostu, tomātu, gurķu u.c.). Visas sezonas laikā lecektī tiek radīti nepieciešamie apstākļi zaļumu (pētersīļu, skābeņu, diļļu, salātu u.c.), zemaudžu, piparu, baklažānu, sīpolu, ķiploku, pašapputes dārzeņu, ziedu u.c. audzēšanai.
Pusdienlaika karstumā segumu var nolaist lejup, lai pasargātu augus no apdegumiem, no rīta un vakarā - pacelt (tiek fiksēts ar klipšiem). Izmantojot klipšus, var viegli pacelt materiālu pa loku un fiksēt Jums vajadzīgajā augstumā.
Temperatūra zem pārklājuma materiāla dienā ir vidēji par 5-10, bet naktī par 1,5-3 grādiem augstāka.
Kā izvēlēties vietu lecekts uzstādīšanai
Nepieciešamie apstākļi: saules puse aizsardzība pret stipriem vējiem liekā mitruma trūkums ērta pieeja.
Svarīgi!
Lai palielinātu seguma lietošanas laiku, tas ir pareizi jākopj. Sezonai beidzoties, saliekot lecekti, materiāls ir jānoņem, jānotīra (nepieciešamības gadījumā jāizmazgā), jāizžāvē. Pēc tam segums ir jāsaritina un jāievieto polietilēnā. Uzglabāt sausā un tumšā vietā.

Datu lapa
MateriālsPlastmasa, Tērauds
Preču zīmeAVERTO
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri