Kods: 4770168919556

PAAUGSTINĀTA CINKOTA METĀLA DOBE AGRONOM, 300X100X20CM

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Paaugstināta cinkota metāla dobe, 300x100x20 cm. Paaugstināta dobe kalpos daudz ilgāk nekā no koka dēļiem izgatavota, jo tā ir izturīga pret koroziju un uz ziemu nav jāpaslēpj. Tērauda dobju iežogojuma priekšrocības: • metāla virsma nav piemērota sēnīšu un citu dārzā mītošo kaitēkļu attīstībai. Šī funkcija būs ārkārtīgi noderīga dārzniekiem, kuri šīs konstrukcijas izmantos siltumnīcā • rūpnīcā izgatavoto dobju konstrukcija tiek demontēta, tādējādi padarot produktu mobilu. Montāžas un demontāžas process ir ļoti ātrs un vienkāršs. Nepieciešamības gadījumā šādu dobi var pārvietot no vienas vietas uz citu • mazā svara dēļ dobi var salikt bez citu palīdzības. Ar šo darbu var tikt galā viens cilvēks Galvenās dobes izmantošanas priekšrocības: • vitamīni un mēslojums nokļūst tieši augsnē • augsne netiek izskalota un dobes malas nekustas.

Datu lapa
Preču zīmeAGRONOM

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

AGROTEKSTILS 2x5M 100G/M2
+ +
Komplekta cena
23,97 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri