-25%
METĀLA DOBE AGRONOM (N), BRŪNA, 400 X 100 X 20 CM
Kods: 4770168922907

METĀLA DOBE AGRONOM (N), BRŪNA, 400 X 100 X 20 CM

79,99 € 59,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Paaugstināta metāla dobe, brūna, 400 x 100 x 20 cm. Paaugstināta dobe kalpos daudz ilgāk nekā dobe no koka dēļiem, jo ​​tā ir izturīga pret koroziju un nav jānoglabā ziemas periodā.
Tērauda dobju žogu priekšrocības:
• metāla virsma nav piemērota sēnīšu un citu dārzā mītošo kaitēkļu attīstībai. Šī funkcija būs īpaši noderīga dārzkopjiem, kuri šīs konstrukcijas izmantos savā siltumnīcā
• rūpnīcā izgatavoto dobju konstrukcija ir demontējama, padarot izstrādājumu pārvietojamu. Uzstādīšanas un demontāžas process ir ļoti ātrs un vienkāršs. Ja nepieciešams, dobi var pārvietot no vienas vietas uz citu.
• mazāka svara dēļ dobi var salikt patstāvīgi. Ar šo darbu var tikt galā viens cilvēks
Galvenās dobes izmantošanas priekšrocības:
• vitamīni un minerālmēsli nonāk tieši augsnē
• augsne netiek izskalota, un dobes malas nenovirzās


Paaugstināto dobju izmantošanai ir daudz priekšrocību, tostarp:

1. Paaugstinātas dobes ļauj kontrolēt augsnes kvalitāti un sastāvu. Dobē varat pievienot augstas kvalitātes augsni, kompostu un citus mēslošanas līdzekļus, tādējādi nodrošinot augiem labāku augšanas vidi. Tās arī ļauj vieglāk kontrolēt mitruma saturu, tādējādi nodrošinot augiem optimālus apstākļus.

2. Paaugstinātās dobēs augsne sasilst agrāk, tāpēc agrāk var sākt sēt un audzēt dārzeņus.

3. Paaugstinātās dobes ir ērtas stādīšanai, kopšanai un ražas novākšanai. To augstums samazina nepieciešamās noliekšanās pakāpi, tādējādi samazinot fizisko piepūli.

4. Paaugstinātas dobes var palīdzēt samazināt nezāļu augšanu dārzā. To ierobežotais kontakts ar zemi samazina nezāļu sēklu un sakņu piekļuvi dobei. Tas palīdz kontrolēt nezāļu augšanu un atvieglo kopšanu.

5. Paaugstinātās dobes var tikt būvētas dažādās formās, izmēros un augstumos.

Datu lapa
Preču zīmeAGRONOM
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

METĀLA DOBE AGRONOM (N), BRŪNA, 400 X 100 X 20 CM
+ + +
Komplekta cena
77,88 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri