Jauns
ĀRA GRILS CHAR-GRILL WRANGLER
Kods: 0789792026237

ĀRA GRILS CHAR-GRILL WRANGLER

189,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Char-Griller Wrangler - īsts amerikāņu grils!

Char-griller āra grili izceļas ar savu kvalitāti:

Čuguna restes

Dubultā izvelkamā apakšdaļa

Biezs metāls

Var cept arī uz malkas

 

Ar Blazer varat cept:

5-7 personām

12 hamburgeri

10 lieli steiki

2 lielas vistas

4 ribiņas

 

Čuguna restes

Šī grila priekšrocība ir biezās čuguna restes, kas vienmērīgi sadala un saglabā karstumu un nodrošina perfektu grilēto ēdienu krāsu.

Gatavojiet šašliku vienkārši un viegli – var izņemt restes un gatavot tieši virs uguns vai pēc izņemšanas novietot tieši uz grila, tādā gadījumā apvēršana būs ērtāka un gatavošana vienmērīgāka.

Dubultā izvelkamā apakšdaļa

Šim grilam ir otra ievelkama apakšdaļa, kas palīdz vēl vairāk aizsargāt korpusu no karstuma, ievērojami pagarinot grila kalpošanas laiku. Pēc dažiem gadiem, ja nepieciešams, jūs varat nomainīt apakšdaļu pret jaunu, lai atjaunotu savu grilu.

Papildus ērtībai - pēc apakšdaļas izvilkšanas ar pelniem tos var viegli iztukšot, ievērojami atvieglojot grila tīrīšanu.

Pateicoties dubultajai apakšdaļai, varat regulēt ogļu augstumu un viegli palielināt vai samazināt karstumu.

Kvalitāte

Grila korpuss ir izgatavots no cieta tērauda, kas ir biezāks nekā citi līdzīgi grili.

Ērtības

Jūsu ērtībai pieejams sānu plaukts, kas kalpo kā rokturis, kad vēlaties grillu transportēt. Jūs varat piekārt savus iecienītākos grila rīkus uz ērtajiem āķiem. Priekšējais plaukts ir ērts, lai uzglabātu, piemēram, mērci glazūrai vai šķīvi ēdiena kārtošanai.

Datu lapa
Preču zīmeCHAR-GRILLER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ĀRA GRILS CHAR-GRILL WRANGLER
+ +
Komplekta cena
208,98 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri