Tikai internetā
ĀRA GRILS CHAR-GRILL BLAZER
Kods: 0789792021300

ĀRA GRILS CHAR-GRILL BLAZER

249,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Char-Griller Maverick - īsts amerikāņu grils! Šajā grilā ir viss nepieciešamais, lai kļūtu par īstu grila meistaru - gatavojiet burgerus vai bārbekjū, kūpiniet ribiņas vai zivis. To visu var izdarīt ar Char-Griller Blazer. Reste ir šī grila priekšrocība, jo tā ir biezā un izveidota no čuguna, kas vienmērīgi sadala un saglabā siltumu, kā arī piešķir lieliskas grila redeles nospiedumus jūsu grilētajam ēdienam. Grila platība ir pietiekama, lai viegli pagatavotu 5 ribas, 24 burgerus un daudz ko citu, un, pateicoties otrajam grila stāvam, jums ir vēl vairāk vietas produktu grilēšanai vai kūpināšanai. Un kad esat pabeidzis gatavot, jūs varat viegli noņemt pelnus ar grila dubulto apakšdaļu. Kvalitāte. Grila korpuss ir izgatavots no cieta tērauda, kas ir biezāks nekā citi līdzīgi grili. Tāpat šim grila ir otra izvelkāma apakšdaļa, kas palīdz aizsargāt korpusu no karstuma un padara pelnu noņemšanu ārkārtīgi vienkāršu. Ērtības. Jūsu ērtībām ir sānu plaukts, kas darbojas kā rokturis, kad vēlaties transportēt grilu. Uz plaukta ērtajiem āķiem varat pakārt savus iecienītākos grila instrumentus. Priekšējais plaukts noderēs, lai kaut ko novietotu, piemēram, mērci glazūrai vai šķīvi ēdiena iekraušanai. Daudzpusība. Kūpināta vista vai lasis? Ar šo grilu var ne tikai cept, bet arī kūpināt. Jūs varat iestatīt pareizo temperatūru, izmantojot divus vārstus, un sekot līdzi tai, izmantojot vākā iebūvēto termometru. Grilam var izmantot arī malku, kas nodrošinās lielisku dūmu smaku. Šim grilam var pievienot Char-Griller Fire Box sānu kurtuvi (iegādājama atsevišķi), lai pārvērstu to par Teksasas stila grila kūpinātavu. Tādējādi jūs varat vēl precīzāk kontrolēt dūmu temperatūru un piešķirt ēdienam neatkārtojamo amerikāņu bārbekjū garšu! Specifikācijas: Augstums: 127 cm Platums: 105 cm Garums: 75 cm Cepšanas zona: 68 x 50 cm Svars: 36 kg Garantija: 2 gadi (krāsai nav garantijas) Grils ir pārklāts ar pulverkrāsu, un krāsa var sākt lobīties.

Datu lapa
Preču zīmeCHAR-GRILLER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ĀRA GRILS CHAR-GRILL BLAZER
+ +
Komplekta cena
297,99 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri