-40%
NARCISES BRITISH GAMBLE
Kods: 8712627071593

NARCISES BRITISH GAMBLE

5,99 € 3,59 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Narcises – daudzgadīgi augi ar stipriem kātiem un skaistām, lineārām lapām. Brīnišķīgi aromātiskie ziedi ir diezgan lieli, zied pa vienam vai grupās. Atbilstoši ziedu formai, narcises tiek iedalītas šaura vainaga un lielvainadziņa, plaša vainaga un pildītā zieda, pušķu, poētiskajās un šķelto vainadziņu. Izvēloties atšķirīgas šķirnes, ziedēšanu var pagarināt no marta beigām līdz jūnija sākumam. Ziedu tradicionālās krāsas - balta un dzeltena. Narcises vislabāk aug vidēji mitrās un auglīgās augsnēs. Var stādīt saulainā vai daļēji ēnainā vietā, augot zem kokiem zied vēlāk, bet koši krāsainie ziedi neizbalē. Narcišu sīpolus ieteicams pārstādīt ik pēc 4-5 gadiem, jo vēlāk ziedi saraujas un augs zied mazāk. Narcišu sīpolus stāda septembra vidū, 2-3 sīpolu lieluma dziļumā, tas ir atkarīgs no augsnes. Šie skaistie ziedi nekonkurē ar citiem dārza augiem, tāpēc tos var stādīt alpinārijos, podos vai citās dekoratīvās vietās. Pārsvarā stāda grupās, retāk – pa vienam ziedam. Izvēloties dažādu krāsu un augstumu narcises, ir iespējams izveidot brīnišķīgu pavasara puķu dārzu. Narcišu sīpolus varat iegādāties interneta vietnē "Zaliastotele.lt".

Datu lapa
KrāsaBrūngana
Sīpolu izmērs10/12
Sīpolu skaits iepakojumā, gab.5

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri