-25%
SPARĢEĻI (ASPARAGUS DEN,) MEYERS 12Ø35H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001229158

SPARĢEĻI (ASPARAGUS DEN,) MEYERS 12Ø35H

Asparagus

7,49 € 5,62 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Sparģeļi
Sparģeļi Liliju dzimtas augs, kas dabiski aug Dienvidāfrikā. Pie mums tas ir izplatīts kā istabas augs ar zaļām lapām un dažādu faktūru.
Audzēšana: uz palodzes rietumu un austrumu pusē. Vasarā var iznest laukā.
Apgaismojums: vasarā pasargāt no tiešiem saules stariem, taču ir nepieciešama izkliedēta gaisma. Ja trūkst gaismas, augs sāks vīst.
Temperatūra: 15–20°C.
Laistīšana: bieži, neļaujot substrātam izžūt. Ieteicams pastāvīgi mitrināt caur lapām.
Atpūtas periods: no novembra līdz februārim laistīt retāk.
Substrāts: komposts, smiltis vai kūdra,
pH 6,2-6,5 ar papildu minerālmēsliem.
Mēslošana: pavasara-rudens periodā katru nedēļu ar speciāliem lapotnes mēslošanas līdzekļiem.
Apgriešana: nepieciešama, lai veidotu blīvu krūmu.
Pārstādīšana: jaunākos augus pārstādīt katru gadu pēc miera perioda, bet pieaugušos - ik pēc 2-3 gadiem. Pārstādīšanas laikā ieteicams saknes izpurināt un piegriezt.

Datu lapa
Augu augstums, cm35
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsLapu ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri