-25%
PAPARDE (CYANTHEA A.) COOPERII 24Ø110H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001240900

PAPARDE (CYANTHEA A.) COOPERII 24Ø110H

Cyanthea

63,99 € 47,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Paparde (Cyanthea)
Ciantejas paparde ir stilīgs un neparasts paparžu dzimtas augs, kas piesaista uzmanību ar savu eleganci un raksturīgām lapām. Šā eksotiskā auga dzimtene ir tropu un subtropu reģioni, kur tas aug mitrā un ēnainā vidē. Ciantejas papardei raksturīgas lielas, skaisti nogrieztas lapas, kas atgādina spalvas. To lapām var būt raksturīga krāsa vai interesanti raksti, kas piešķir papardei īpašu šarmu. Ciantejas paparde ir elastīga un var pielāgot savu augšanas formu atkarībā no vides apstākļiem. Ciantejas paparde ir lieliska izvēle tiem, kas meklē stilīgu un neparastu augu savai mājas vai biroja videi.
Apgaismojums: patīk gaiša vai daļēji ēnaina vieta. Tas nozīmē, ka tas labi aug telpās, kur ir pietiekami daudz dabiskā apgaismojuma.
Temperatūra: Optimālā temperatūra ir no 18°C līdz 24°C. Tas labi panes mērenu un augstu mitruma temperatūru, tāpēc tropiskais vai subtropiskais klimats tam ir ideāls.
Laistīšana: dod priekšroku mitrai videi. Tas jāglabā mitrā aerosolā vai jānovieto blakus mitrinātājam. Esiet uzmanīgi, lai augsni nepārmērcētu, jo tas var izraisīt sakņu puvi.
Substrāts: Nepieciešama labi drenēta, nedaudz skāba, mitra un trūdvielām bagāta augsne.
Mēslošana: parastos papardes mēslošanas līdzekļus izmantojiet reti un mēreni.
Atzarošana: nav nepieciešama bieža atzarošana, bet noņemiet vecās vai bojātās lapas, lai veicinātu jaunu augšanu un uzturētu augu sakoptu.
Pārstādīšana: katru gadu.

Datu lapa
KrāsaZaļa
Puķu poda diametrs, cm24Ø
Augu veidiPapardes

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri