-25%
PALMA (TRACHYCARPUS FORT.) 30Ø170H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001239386

PALMA (TRACHYCARPUS FORT.) 30Ø170H

Trachycarpus

205,00 € 153,75 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Palma (Trachycarpus)
Tas dabiski aug Rietumāzijā, Himalaju kalnos. Lapas ir zaļas, vēdekļveida, spīdīgas. Kātiņi ir spēcīgi, smalki robaini, un stublājs ir klāts ar sarkanīgi dzeltenām šķiedrām.
Uzglabāšana: dienvidu vai rietumu pusē. Vasarā to var audzēt arī ārpus telpām, bet tam ir nepieciešama ēna. Nepanes caurvēju.
Apgaismojums: gaiša vai daļēji ēnota vieta. Ja trūkst gaismas, augs nīkuļo.
Temperatūra: 15–20°C.
Laistīšana: veģetācijas periodā bagātīgi, bet nepanes pārlaistīšanu. Mīl relatīvo mitrumu, tāpēc lapas ir jāapsmidzina katru dienu. Ūdenim ir jābūt mīkstam, istabas temperatūras.
Atpūtas periods: ziemā uzglabāt 5-10°C temperatūrā un laistīt retāk.
Substrāts: komposts, smiltis vai kūdra,
pH 5,5–6,5. Nepieciešama laba drenāža.
Mēslošana: pavasara-rudens periodā ar lapu augiem paredzētiem mēslošanas līdzekļiem.
Atzarošana: nav nepieciešama.
Pārstādīšana: ik pēc 3 gadiem.

Datu lapa
Augu augstums, cm170
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsLapu ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

PALMA (TRACHYCARPUS FORT.) 30Ø170H
+ + +
Komplekta cena
188,60 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri