Jauns
KALNARŪTĖ (ASPLENIUM) MIX 12Ø25H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001230048

KALNARŪTĖ (ASPLENIUM) MIX 12Ø25H

Asplenium

7,59 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Kalnarūtė (Asplenium)
Auga kaip epifitas drėgnuose atogrąžų miškuose. Viena dekoratyviausių paparčių rūšių. Užaugina ilgus, plačius, žalius lapus.
Laikymas: rytinė arba pietinė pusė. Vasarą galima išnešti į lauką.
Apšvietimas: vasaros metu apsaugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, tačiau reikia išsisklaidžiusios šviesos. Jeigu pradeda trūkti šviesos, augalas skursta.
Temperatūra: 16–25 °C.
Laistymas: dažnas, negalima leisti substratui išdžiūti. Patariama nuolat drėkinti per lapus, mėgsta labai drėgną orą. Vanduo turi būti minkštas. Vazone negali likti vandens pertekliaus.
Ramybės laikotarpis: žiemą laistoma kartą per savaitę.
Substratas: kompostinis, smėlingas arba durpės,
pH 5,5–6,5. Reikalingas geras drenažas.
Tręšimas: pavasario ir rudens laikotarpiu 2 kartus per mėnesį tręšti mineralinėmis lapinių augalų trąšomis.
Genėjimas: nebūtinas.
Persodinimas: kas metus.

Datu lapa
KrāsaZaļa
Augu iedalījumsLapu ziedi
Puķu poda diametrs, cm12Ø

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri