Jauns
EIKALPTS SILVER DOLLAR 12Ø40H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 000000100157

EIKALPTS SILVER DOLLAR 12Ø40H

Eucalyptus

15,19 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Eikalpts (Eucalyptus)
Dabiski aug Austrālijas kontinentā. Ļoti ātri augošs augs. Bieži audzē kā koku. Lapas ir pusmēness formas, pelēkzilas krāsas. Eikalipta lapas ir bagātas ar ēteriskajām eļļām, kurām ir patīkama smarža. Vasarā tas zied ar baltiem, maziem ziediem.
Uzglabāšana: ar skatu uz dienvidiem vai dienvidrietumiem. Vasarā šos augus var uzglabāt uz balkona vai terases, taču pasargājiet tos no caurvēja.
Apgaismojums: nepieciešams labs apgaismojums, taču nepanes tiešus saules starus.
Temperatūra: 16–28 °C.
Laistīšana: patīk mitrums, bieža laistīšana nepieciešama īpaši vasarā, nepanes pārlieku pārmirkšanu. Nepieciešama laba drenāža.
Substrāts: komposts, māls, mēslojums, pH 5,5-6,5.
Mēslošana: lapu mēslošana ik pēc 2-3 nedēļām.
Miera periods: uzglabāt ziemā 12-15 °C temperatūrā.
Atzarošana: Lai izveidotu blīvu krūmu, jums ir jānogriež zaru galotnes. *Preces attēlam ir informatīvs nolūks.

Datu lapa
Augu augstums, cm40
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsLapu ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri