-25%
LAZDA PARASTĀ CONTORTA PA
Kods: 0000001339048

LAZDA PARASTĀ CONTORTA PA

Corylus avellana Contorta

Ziedēšanas laiks


III

Saulaina vieta


Raža


IX

Daudzgadīgs


78,50 € 58,88 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Lapkoks, lēni augošs, augļu koks - potēts 60-80 cm augstā kātā. Tas izceļas ar dekoratīviem, neregulāri savītiem zariem. Plats vainags. Lapas ir apaļas, zobainas, zaļas, rudenī dzeltē. Septembra beigās ēdamie rieksti ir bagātīgi nogatavojušies, un kā apputeksnētājs nepieciešams vēl viena lazda. Augsne auglīga, caurlaidīga, neitrāla skābuma. Tikai sanitārā atzarošana - pēc ziedēšanas. Iztur līdz mīnus 30 grādu salu. Kompaktā izmēra dēļ ar papildu aprūpi to var audzēt āra podos.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksIII
RažaIX
Platums, cm0,5-0,8 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Izaug līdz1-1,2 m
Aukstā zon4
TaipaC29
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri