Kods: 7630054138645

INSTRUMENTU KOMPLEKTS TORNADICA 4gab.

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Parūpējieties par nelielu dārziņu, augļu dārzu vai puķu dārzu, izmantojot šo praktisko instrumentu komplektu. Tas sastāv no maza rokas kultivatora, kapļa, neliela grābekļa, vagu veidotāja un maināma ergonomiskā roktura. Svarīgi instrumenti gludai dārza darbu veikšanai Veselīga pārtika, ekoloģiskas sastāvdaļas, pašu rokām audzēti dārza labumi kļūst par arvien nozīmīgākām vērtībām. Izmēģiniet izaudzēt dārzeņus paši saviem spēkiem! Tam jums noteikti noderēs praktiskais un ērti lietojamais TORNADICA instrumentu komplekts! Ērti kompakti instrumenti ar maināmu rokturi Vai jums ir neliels dārziņš pie mājas vai uz terases? Jums noteikti noderēs TORNADICA 4 daļu komplektu, kas sastāv no nepieciešamākajiem dārza darbarīkiem. Šie 4 nelielie instrumenti ir lieliski piemēroti: • Nelielas zemes sagatavošanai pirms stādīšanas • Bedrīšu rakšanai stādiem • Nezāļu izraušanai • Cietas zemes un grūti sasniedzamu vietu uzturēšanai • Lapu, zaru savākšanai Izmantojiet dārzos uz terasēm, puķu dārzu, siltumnīcu uzturēšanai. Instrumentus ir viegli paņemt līdzi, un tie aizņem ļoti maz vietas. Godalgotais dizains un roku darba kvalitāte • Kaplis Uzirdiniet zemi ap dīgstiem un jauniem augiem, izraujiet nezāles, aizpildiet caurumus, vagas, stādiet bagātīgi apstādītās vietās. • MINI TORNADICA rokas kultivators Mini kultivators augsni uzirdina līdz 10 cm dziļumam un sagatavo stādīšanai. Tāpat ar vienu kustību varat sagatavot bedrītes stādiem. Vagu veidotājs mazu vagu veidošanai. Mazs grābeklis Sagrābiet lapas, zarus bagātīgos apstādītās vietās vai puķu dobēs. Izgatavots no augstas kvalitātes, rokām kalta tērauda. Visi TORNADICA instrumenti ir kalti ar rokām un sametināti no tērauda. Rīki ir izturīgi, tāpēc tos veiksmīgi izmantosiet daudzus gadus.

Datu lapa
KrāsaMelna
ZīmolsTORNADICA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri