Tikai internetā
ELEKTRISKS KOMBINĒTS AUGSTGRIEZIS DZĪVŽOGIEM 500W EKHS 500-45 2IN1 KOMBI
Kods: 4035485014262

ELEKTRISKS KOMBINĒTS AUGSTGRIEZIS DZĪVŽOGIEM 500W EKHS 500-45 2IN1 KOMBI

151,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Elektrisks kombinēts trimmeris dzīvžogiem 500W EKHS 500-45 2IN1 Kombi. Universāls dizains. Divi vienā: trimmeris un atzarotājs. Ērti atzarot gan sānus, gan galotnes. Metāla zobrati - šī ierīce ir paredzēta ilgstošai darbībai. Izgatavota no alumīnija, stikla šķiedras un tērauda - tātad viegla un izturīga. Ar lāzeru izgriezti un ar dimantu asināti īpaši asi asmeņi. Jūs varat droši zāģēt krūmus līdz 3m, bez kāpnēm 5m augstumā. Naža griešanas leņķis regulējams līdz 150o. Rokturis griežams par 45o vai 90o pulksteņrādītāja virzienā un pretēji pulksteņrādītāja virzienam. Rokturis ir viegli noņemams. VIP garantija - problēmu gadījumā mēs bez maksas nosūtīsim kurjeru, lai paņemtu jūsu preces. Netērējiet laiku velti! Motora jauda: 500 W Asmens griešanās ātrums (reizes/min): min-1 Asmens garums: 450 mm Asmens darbības garums: 410 mm Atstarpe starp zobiem: 18 mm Svars: 4,50 kg Maksimālais ierīces garums: 2,60 m., Garantija privātpersonām (mēn.): 24 mēn. Garantija juridiskām personām (mēn.): 12 mēn.
Datu lapa
KrāsaSarkana
Preču zīmeGrizzly
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri