Svars
Sēšanas laiks dēstiem
Sēšanas laiks laukā
Pārstādīšana
Saulaina vieta
Raža
Sēklu skaits 1 gramā
Piemērots profesionāļiem
1,10 € 0,83 €/ GAB
Pieejamība: Ir noliktavā
*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.
(izvēle nākamajā solī)
Kopīgot
Month | Jan | Feb | Mar | Apr | May | Jun | Jul | Aug | Sep | Oct | Nov | Dec |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sēšanas laiks laukā | ||||||||||||
Raža | ||||||||||||
Raža | ||||||||||||
Sēšanas laiks dēstiem |
Svars | 0.5 g |
Sēšanas laiks laukā | V, VII, 1,5 cm |
Pārstādīšana | IV-VI, VIII |
Raža | V-VI, X |
Saulaina vieta | Jā |
Piemērots profesionāļiem | Jā |
Sēšanas laiks dēstiem | III-IV, 1,5 cm |
Audzēšanas vieta | Laukā |
Šķirnes agrīnums | Agra |
Lapu krāsa | Violeta |
Zīmols | ŽALIA STOTELĖ |
Sēklu skaits 1 gramā | ~250-300 |
Valodas uz iepakojuma | LT, EE, DE, LV, EN |
Attālums, cm | 25x30 |
Bumbuļi ir gaiši zaļi, mīkstums zaļganbalts, ar maigu garšu. Nav tendences ziedēt vai izburbēt. Piemēroti lietošanai svaigā veidā, var cept, vārīt, sautēt.
Agrīnu hibrīdu šķirņu maisījums. Saknes apaļas formas, garšīgas, sulīgas. Piemērotas agrai un vasaras ražai. Izaug 65–85 dienās pēc sējas vai 40–50 dienās pēc dēstu iestādīšanas augsnē. No tiem gatavo salātus, vāra zupas, pateicoties patīkamajai garšai, var ēst svaigus. Pārtikā lieto ne tikai saknes, bet arī lapas, no lapām var gatavot salātus, vārīt...
Vidēji vēlīns hibrīds, kam nav tendences pāraugt. Veģetācijas ilgums – apmēram 100 dienas no iesēšanas. Audzē pavasara, vasaras un rudens ražai. Bumbuļi lieli, apaļi, nedaudz saplacināti, ar izcilu garšu. To diametrs var sasniegt pat 15–18 cm. Bumbuļus pārtikā lieto svaigus, ceptus, vārītus, sautētus. Labi aug ar trūdvielām bagātā mālsmilts un vieglā...
Agrīna šķirne. Sakneņiem piemīt laba, maiga garša, tie ir balti zaļā krāsā, neplaisā, neizkurtē un neizzied. Satur daudz vitamīna C un minerālvielu. Var audzēt agrai ražai siltumnīcās un pavasara, vasaras, rudens ražai laukā. Uzturā kolrābjus lieto svaigus, ceptus, vārītus, sautētus. Vislabāk aug mitrā, ūdens caurlaidīgā, pasmagā augsnē.
Sēj aprīlī, maijā atklātā laukā, dobēs. 6 nedēļas augušus dēstus izstāda 60 cm attālās rindās. Labi aug trūdvielām bagātā smilšmāla augsnē. Pārtikā lieto svaigas, kā arī vārītas, sautētas, nepāraugušas saknes.