Svars
Sēšanas laiks laukā
0,49 € 0,37 €/ GAB
Pieejamība: Ir noliktavā
*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.
(izvēle nākamajā solī)
Kopīgot
Month | Jan | Feb | Mar | Apr | May | Jun | Jul | Aug | Sep | Oct | Nov | Dec |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sēšanas laiks laukā |
Bumbuļi ir gaiši zaļi, mīkstums zaļganbalts, ar maigu garšu. Nav tendences ziedēt vai izburbēt. Piemēroti lietošanai svaigā veidā, var cept, vārīt, sautēt.
Svars | 1 g |
Sēšanas laiks laukā | IV, 1-2 cm |
Zīmols | AGRONOM |
Valodas uz iepakojuma | PL, EN, LT, EE, SE, DE, LV |
Agrīnu hibrīdu šķirņu maisījums. Saknes apaļas formas, garšīgas, sulīgas. Piemērotas agrai un vasaras ražai. Izaug 65–85 dienās pēc sējas vai 40–50 dienās pēc dēstu iestādīšanas augsnē. No tiem gatavo salātus, vāra zupas, pateicoties patīkamajai garšai, var ēst svaigus. Pārtikā lieto ne tikai saknes, bet arī lapas, no lapām var gatavot salātus, vārīt...
Vidēji vēlīns hibrīds, kam nav tendences pāraugt. Veģetācijas ilgums – apmēram 100 dienas no iesēšanas. Audzē pavasara, vasaras un rudens ražai. Bumbuļi lieli, apaļi, nedaudz saplacināti, ar izcilu garšu. To diametrs var sasniegt pat 15–18 cm. Bumbuļus pārtikā lieto svaigus, ceptus, vārītus, sautētus. Labi aug ar trūdvielām bagātā mālsmilts un vieglā...
Agrīns hibrīds pavasara un rudens ražai. Stublāja paresninājumi ar maigu garšu, vidēji lieli, neplaisā un nepārkoksnējas, nav tendences izziedēt. Ēd svaigus, vārītus, sautētus, arī jaunās lapiņas piemērotas zupām, salātiem, tajos daudz vērtīgu uzturvielu. Stublāja paresninājumus vēsā telpā vai ledusskapī var glabāt vairākus mēnešus. Labi aug ar trūdvielām...
Agrīna šķirne. Sakneņiem piemīt laba, maiga garša, tie ir balti zaļā krāsā, neplaisā, neizkurtē un neizzied. Satur daudz vitamīna C un minerālvielu. Var audzēt agrai ražai siltumnīcās un pavasara, vasaras, rudens ražai laukā. Uzturā kolrābjus lieto svaigus, ceptus, vārītus, sautētus. Vislabāk aug mitrā, ūdens caurlaidīgā, pasmagā augsnē.
Sēj aprīlī, maijā atklātā laukā, dobēs. 6 nedēļas augušus dēstus izstāda 60 cm attālās rindās. Labi aug trūdvielām bagātā smilšmāla augsnē. Pārtikā lieto svaigas, kā arī vārītas, sautētas, nepāraugušas saknes.