Kods: 4771315391348

WHITE FORT BALSINĀŠANAS LĪDZEKLIS 500 ML

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

WHITE FORT
BALSINĀŠANAS LĪDZEKLIS Mērķis: izmanto stumbru un resnāku zaru aizsardzībai no: nelabvēlīgiem vides faktoriem, saules gaismas, pēkšņām temperatūras svārstībām. Vienmērīgi pārklāj gan gludas, gan nelīdzenas virsmas, pat grūti sasniedzamās vietās.
Iedarbība: saule sakarsē stumbru mizu, izraisot enerģiskas kustības. Naktī kokiem sasalstot, sula izkristalizējas un eksplodē šūnu sienas. Miza šādās vietās sasalst, atlec, parādās plaisas stumbrā vai iekšējo audu izžūšana. Stumbru balsināšana aizkavē plaisāšanu un pasargā pumpurus no sala. WHITE FORTE jau ir gatavs lietošanai, nav jāmazgā, nevajag spaiņus un otas, kalpo ilgi.
Kā lietot: pirms lietošanas sakratiet. No stumbriem notīriet sūnas, ķērpjus, mizas šķembas – atbrīvojieties no tām. Balsiniet kokus rudenī - kad tas ir sauss un pozitīvā temperatūrā, un, ja jūs to palaidāt garām, tad agrā pavasarī. Mēs iesakām pārklāt visu koka stumbru no saknes kakla līdz pirmajam zaram ar plānu WHITE FORTE kārtu. Izsmidzinot, izvēlieties pareizo attālumu, lai taupīgi nosegtu stumbra virsmu. Pirms lietošanas vienmēr izlasiet etiķeti un produkta informāciju. Tilpums: 500 ml.

Datu lapa
Preču zīmeMKDS
Iesaiņošanai500 ml

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA UNIVERSĀLI CIMDI L 970470601
+ +
Komplekta cena
22,24 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri