Kods: 4770168121362

MUSKUSA ĶIRBJI LAURA

Cucurbita moschata (Duchesne) Duchesne ex Poiret

Svars


1 g

Sēšanas laiks laukā


V-VI

Raža


VII-IX

2,95 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks laukā
Raža

Agrīna šķirne, piemērota audzēšanai 1 m2 lielos dārziņos, puķu podos. Augļi nelieli, sver 1,0–1,5 kg, iekšpuse koši oranža. Piemēroti lietošanai svaigā veidā. Augi vīteņaugu tipa, šķirne izturīga pret slimībām. Nobrieduši augļi ilgi saglabājas vēsā telpā, nezaudējot uztura īpašības. Šie dārzeņi ir izcils karotēna un vitamīnu avots. Ķirbjos ir maz kaloriju, tāpēc tie piemēroti tiem, kas vēlas zaudēt svaru. Aug ātri, ārā sēj un dēsta tad, kad vairs nedraud salnu briesmas, augšanas laikā ieteicams papildus mēslot.

Datu lapa
Svars1 g
Sēšanas laiks laukāV-VI
RažaVII-IX
Audzēšanas vietaLaukā
Šķirnes agrīnumsAgra
ZīmolsLUCIA ELITE
Valodas uz iepakojumaSE, EE, LV, LT, EN
Attālums, cm70x100

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MUSKUSA ĶIRBJI LAURA
+ +
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri