Jauns
NATULA KOMPLEKTS DĀVĀJU TEV PRIEKU
Kods: 4779053180286

NATULA KOMPLEKTS DĀVĀJU TEV PRIEKU

16,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Dāvanu komplekts "Dāvāju tev prieku"
Šajā priecīgajā komplektā Tu atradīsi:
• Ar rokām darinātu citronzāles un opoka ieža ķermeņa un sejas mazgāšanas līdzekli 100g, kas sniegs svaigumu, enerģiju un lielisku garastāvokli. Saldo mandeļu eļļa ziepju sastāvā mitrinās un baros ādu.
• Ar rokām darinātas lavandas un opokos ieža ķermeņa un sejas mazgāšanas līdzeklis 100g, kas nomierinās emocijas un sniegs relaksācijas sajūtu. Ziepju sastāvā esošās augu eļļas mitrinās, baros un kops Tavu ādu.
• Ar rokām darinātas piparmētru un opoko ieža ķermeņa un sejas mazgāšanas līdzeklis 100g, kas maigi atvēsinās ādu, sniedzot tai svaiguma un mierīguma sajūtu. Opola iezis ir bagātīgs ar minerālvielām, kas rūpēsies par Tavu ādu.
• Ar rokām darinātas kaņepju sēklu un opoko ķermeņa mazgāšanas līdzeklis – skrubis 100g, kas uzlabos asinsriti, noņems atmirušās ādas šūnas un veicinās ādas atjaunošanos.

Vēlu Tev daudz smaidu, smieklu, prieka un veiksmi!

Opola ieža efektivitāte ir apstiprināta JS Hamilton starptautiskajā kosmētikas izpētes laboratorijā.
BEZ!
Bez sintētiskām piedevām
Bez palmu eļļas

Sastāvs:
• NATULA cietais sejas un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis ar Opoka iezi un citronzāli 100g - Olea Europaea (Olive) Oil, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Mudstone Powder (Opoka rock), Sodium Hydroxide, Cannabis Sativa Seed Oil, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Titanium Dioxide, Citral, Limonene, Geraniol, Linalool.
• NATULA cietais sejas un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis ar Opoka iezi un lavandu 100g - Olea Europaea (Olive) Oil, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Mudstone Powder (Opoka rock), Sodium Hydroxide, Cannabis Sativa Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Titanium Dioxide, Mica, CI 16035, Linalool, Limonene, Geraniol.
• NATULA cietais sejas un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis ar Opoka iezi un piparmētru 100g - Olea Europaea (Olive) Oil, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Mudstone Powder (Opoka rock), Sodium Hydroxide, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Titanium Dioxide, Mica, Tin Oxide, CI 74260.
• NATULA cietais sejas un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis - skrubis NATULA ar Opokos iezi un kaņepju sēklām 100g – Olea Europaea (Olive) Oil, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Mudstone Powder (Opoka rock), Sodium Hydroxide, Cannabis Sativa Seed Oil, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Cannabis Sativa Seedcake Powder, Citral, Limonene, Geraniol, Linalool.

Izcelmes valsts: Lietuva

Derīguma termiņš: 60 mēneši no atvēršanas.

Ražotājs/izplatītājs: IGA LT, UAB
Vakaro g.12, Mažaičių k.,
LT-99303 Pagėgiai
LIETUVA
www.natulacosmetics.com

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri