Kods: 4779022010828

VANNAS SĀLS AQUA AMBER OLĪVE 500G DABĪGA

2,19 €/ GAB
4,38 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Dabīgais vannas sāls Aqua Amber Olīve 500 g
Relaksējošs vannas sāls AQUA AMBER Olīve - lielisks līdzeklis noguruma novēršanai un spēka atgūšanai. Īpaši piemērots sausas, jutīgas ādas kopšanai. Sāls sastāvs tiek papildināts ar glicerīnu, kas lieliski mitrina ādu. Regulāra peldēšanās vannā ar AQUA AMBER Olīve sāli padarīs jūsu ādu maigāku un gludāku, uzlabos jūsu pašsajūtu un garīgo līdzsvaru.
Lietošana: Izšķīdina 3-4 ēdamkarotes vannas sāls vannā, kas piepildīta ar ūdeni 36-37 °C temperatūrā. Izbaudiet vannu 10-15 minūtes. Pēc peldes noskalojiet ķermeni ar silta ūdens dušu.
Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Izmantojiet kā paredzēts.
Vislabāk lietot līdz dienas beigām: norādīts uz iepakojuma.
500 g
Izcelsmes valsts: Ukraina
Ražotājs: UAB Ambertonas, Taikos pr. 98, Kauņa,
SASTĀVDAĻAS: Sodium Chloride (Sea Salt), Glycerin, CI 73015, CI 19140, Parfum.
Atgādinām, ka produktu sastāvs var tikt mainīts. Jaunākais sastāvdaļu saraksts ir norādīts uz iegādātā produkta iepakojuma. Ja internetā norādītās sastāvdaļas atšķiras no tām, kas norādītas uz iepakojuma, lūdzu, skatiet sarakstu uz iegādātā produkta.

Datu lapa
Preču zīmeAMBER
Iepakojums0,5 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

VANNAS SĀLS AQUA AMBER OLĪVE 500G DABĪGA
+ + +
Komplekta cena
17,18 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri