Jauns
NATULA KOMPLEKTS DĀVĀJU TEV JAUKUMU
Kods: 4779053180279

NATULA KOMPLEKTS DĀVĀJU TEV JAUKUMU

13,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Dāvanu komplekts "Dāvāju Tev jaukumu"
Šajā mierinošajā komplektā Tu atradīsi:
• Piparmētru un opola ieža sejas un ķermeņa mazgāšanas līdzekli 100g, kas viegli vēsinās ādu un nodrošinās tai svaiguma un miera sajūtu. Opola iezis ir bagātīgs ar minerālvielām, kas rūpēsies par Tavu ādu.
• Ar rokām darināts eikalipta un opola ieža ķermeņa un sejas mazgāšanas līdzeklis 100g, kas iedarbosies nomierinoši, mazinās uzkrāto spriedzi un stresu. Ziepju sastāvā esošā kaņepju eļļa piešķirs ādai dzīvīgumu un bagātīgi mitrinās to.
• Sejas un ķermeņa maska 100g, kas uzlabos Tavu ādas elastību, palielinās tvirtumu un nodrošinās ar minerāliem, kas iegūti no opola iežiem.

Novēlu Tev mieru un mājīgus brīžus Sev!

Opola ieža efektivitāte ir apstiprināta JS Hamilton starptautiskajā kosmētikas izpētes laboratorijā.
BEZ!
Bez sintētiskām piedevām
Bez palmu eļļas

Sastāvs:
• NATULA cietais sejas un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis ar opoka iezi un piparmētru 100g - Olea Europaea (Olive) Oil, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Mudstone Powder (Opoka rock), Sodium Hydroxide, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Titanium Dioxide, Mica, Tin Oxide, CI 74260.
• NATULA cietais sejas un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis ar opoka iezi un eikaliptu 100g - Olea Europaea (Olive) Oil, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Mudstone Powder (Opoka rock), Sodium Hydroxide, Cannabis Sativa Seed Oil, Eucaliptus Globulus Leaf Oil, Titanium Dioxide, Mica, CI 42090, Limonene, Linalool.
• NATULA sejas un ķermeņa maska ar opola iezi 100g - Mudstone Powder (Opoka rock)

Izcelsmes valsts: Lietuva

Derīguma termiņš: 60 mēneši no atvēršanas.

Ražotājs/izplatītājs: IGA LT, UAB
Vakaro g.12, Mažaičių k.,
LT-99303 Pagėgiai
LIETUVA
www.natulacosmetics.com

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri