-20%
MARGARITA KAKĖ MAKĖ VANNAS PUTAS PIRMS GULĒTIEŠANAS AR VANIĻAS SMARŽU 250 ML
Kods: 4770001336229

MARGARITA KAKĖ MAKĖ VANNAS PUTAS PIRMS GULĒTIEŠANAS AR VANIĻAS SMARŽU 250 ML

3,79 € 3,03 €/ GAB
12,13 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Viens ir silta vanna ar ziepju burbuļiem, otrs - stāsta lasīšana pirms gulētiešanas, trešais - sapņošana par iemīļotajiem briesmoņiem! Katrs Nelly Jelly vakars ir unikāls piedzīvojums. Iegremdējies burbuļvannā un turpini dienas spēles. Ja vēlaties, lai veidotos pēc iespējas vairāk burbuļu, ziepju burbuļus ielejiet tieši zem spēcīgas silta ūdens strūklas un labi samaisiet. Vai varat uzminēt, kā šoreiz smaržo jūsu ziepju burbuļi? Saldējums, kēksiņi, piena kokteilis - tā ir brīnišķīgās vaniļas smarža, kas maigi nomierina jūs pēc dienas jautrām spēlēm un novēl jūsu bērniem labu nakti.

Vaniļas aromāta putas ir bagātinātas ar alvejas gelu un vitamīnu B5, kas palīdz barot mazuļa ādu vannošanās laikā.
*Sastāvā esošo dabīgo sastāvdaļu dēļ krāsa var atšķirties no gaiši dzeltenas līdz dzintarkrāsai. Tas neietekmē produkta kvalitāti un drošumu. Pievienojiet nelielu daudzumu putu zem silta tekoša ūdens strūklas. Pēc peldes noskalojiet ķermeni ar ūdeni.
Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Citric Acid, Panthenol, Parfum, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Datu lapa
Preču zīmeMARGARITA
Iepakojums0,25 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri