Kods: 8680923344898

DR CLINIC SEJAS KRĒMS AR SALMENES EĻĻU ANTI AGE 50ML

6,99 €/ GAB
139,80 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Krēma sastāvā ir sandalkoka eļļa. Pateicoties īpašajā formulā esošajam A vitamīnam, tas palīdz barot un stiprināt ādas dabisko tekstūru. Pateicoties niacinamīdam (vitamīnam B3), tas palīdz mazināt novecošanās sekas, aizpildīt grumbas, novērst tādas problēmas kā paplašinātās poras, melnie punktiņi un nevienmērīgs ādas tonis. Tas nodrošina efektīvu ādas kopšanu. Lietošana: Uzklājiet uz tīras sejas ādas ar apļveida kustībām. Neizskalojiet. Piemērots ikdienas lietošanai. Brīdinājumi: ārējai lietošanai. Sargāt no karstuma un gaismas. Izvairieties no saskares ar acīm. Ja nokļūst acīs, tās skalot ar lielu daudzumu ūdens. Vislabāk lietot pirms termiņa beigām un partijas nr. : skat uz iepakojuma Aqua, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Ceteareth-25, Glycerin, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, Niacinamide, Helichrysum Italicum Flower Oil, Allantoin, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Tetrasodium EDTA, Potassium Hydroxide, CI 19140.

Datu lapa
Preču zīmeDR CLINIC
Iepakojums0,05 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

DR CLINIC SEJAS KRĒMS AR SALMENES EĻĻU ANTI AGE 50ML
+ + +
Komplekta cena
18,98 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri