Kods: 406640700298

GARDENA TERASES MIKOPILIENU LAISTĪŠANAS KOMPLEKTS (30 AUGIEM)

84,99 € 63,74 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Sākuma komplekts uzticamai pilienveida laistīšanai augiem Jūsu pagalmā. GARDENA mikropilienu komplekts ir piemērots līdz 30 augiem, un to var izmantot nekavējoties. „Ready-2-Use“ komplektā ir viss nepieciešamais, lai taupītu ūdeni, pilienveidīgi apūdeņojot atsevišķus augus podos uz terases ar dažādām ūdens patēriņa prasībām, vai puķu kastes. „Micro-Drip-System“ ir viegli uzstādīt: vienkārši pievienojiet sistēmu krānam, izstiepiet caurules un novietojiet pilienu galviņas blakus augiem. Viss jums tiks skaidri izskaidrots dažos soļos. Komplekta MDS sastāvdaļas ir atkārtoti lietojamas un tādējādi ilgtspējīgas. Iepazīstiet patentēto „Quick&Easy“ savienošanas metodi 13 mm detaļām un unikālo „Easy&Flexible“ savienošanas metodi 4,6 mm detaļām. Tos var viegli savienot, elastīgi pagarināt un atkal no jauna atvienot. „Micro-Drip-System“ starta modulis ir galvenais bloks 1000, kas regulē ūdens spiedienu no caurules līdz aptuveni 1,5 bāriem un vienmērīgi piegādā to savienotajām caurulēm. Turklāt, pateicoties komplektā iekļautajām dažādajām pilienu novadīšanas galviņām, jums ir iespēja individuāli pielāgot augu ūdens patēriņu. Regulējamās gala pilienu padeves galviņas nodrošina optimālu apūdeņošanu augiem ar mainīgām vai pieaugošām ūdens vajadzībām. Jūs varat regulēt ūdens daudzumu no 0 līdz 15 litriem stundā. Micro-Drip-System. Rūpējieties par saviem augiem un katru vērtīgo pilienu. Vienkārša, precīza, ūdeni un laiku taupoša laistīšana.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA TERASES MIKOPILIENU LAISTĪŠANAS KOMPLEKTS (30 AUGIEM)
+ +
GARDENA TERASES MIKOPILIENU LAISTĪŠANAS... 63,74 € / GAB
Komplekta cena
129,65 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri