Tikai internetā
GREENWORKS KRŪMGRIEZIS G24PS20 BEZ AKUMULATORA
Kods: 6952909001722

GREENWORKS KRŪMGRIEZIS G24PS20 BEZ AKUMULATORA

89,99 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Akumulatora augstgriezis, ar 20 cm garu asmeni, kas var sasniegt pat 4 m augstumu. Greenworks G24PS20 ir viegls 24 V zāģis augstu koku atzarošanai visā dārzā. Augstgriezis, ko darbina uzlabots 24 V litija jonu akumulators, nodrošina augstu veiktspēju, neraugoties uz nelielo svaru. Ērtības garantē fakts, ka nav nepieciešama degviela un nav traucējošu elektrības vadu. Vienkārši ievietojiet akumulatoru un esat gatavs darbam. Ar 20 cm garo sliedi un triju saišu ķēdi, kā arī 3 posmu 2,4 m garu kāta konstrukciju, dārza atzarošana nekad nav bijusi vieglāka. Darbs dažādos augstumos. Greenworks G24PS20 kompaktais un vieglais dizains nodrošina ērtu lietošanu un pārvietošanu. 3 daļu kātu var noregulēt dažādos garumos un apstrādāt zarus līdz 4 m augstumam, un to ir arī viegli uzglabāt garāžā vai dārzā. G24PS20 ir 20 cm gara sliede un ķēde ar integrētu automātisko eļļošanas sistēmu. Vienkārši uzpildiet tvertni ar ķēdes eļļu un esat gatavs darbam. Caurspīdīgais lodziņš ļauj redzēt eļļas līmeni tvertnē un nodrošina to, ka ķēde vienmēr tiek ieeļļota. Daļa no 24 V saimes Greenworks G24PS20 augstgriezis ir ļoti ērts, jo nav jāuztraucas par benzīnu vai elektrības vadiem. Tā vietā vienkārši ievietojiet uzlaboto 24 V akumulatoru - un esat gatavs darbam. Akumulatoru, kas ir daļa no Greenworks 24 V saimes, var izmantot dažādiem instrumentiem: zāles pļāvējiem, dzīvžogu šķērēm, motorzāģiem un pat elektroinstrumentiem. Priekšrocības • Sasniedzamais darba augstums - līdz 4 m (maks.) • Viegli transportējams salokāmā kāta konstrukcijas dēļ • Iespēja strādāt dažādos augstumos ar pagarinājumiem • Nav izmešu • Ierīce darbojas klusi un ar zemu vibrāciju • Nav jāuztraucas par degvielu vai vadiem • Zemākas darbības un uzturēšanas izmaksas, salīdzinot ar benzīna ekvivalentu • Maināmu akumulatoru sistēma - 1 akumulators, daudz pielietojumu• Pilna 3 gadu garantija Tehniskās īpašības: Nominālais spriegums - 24V Motora tips - ar sukām Svars - 3,7 kg Darbības laiks ar (4Ah) akumulatoru - &lt20 min. Atzarošanas sloksnes garums - 20 cm Pagarinātās vārpstas garums - 2,4 m Ķēdes rotācijas ātrums - 6,67 m/s Griešanas ķēdes solis - 3/8" Bez akumulatora un lādētāja.

Datu lapa
Preču zīmeGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri