Kods: 5901924807537

HIACINTES AUSTRUMU RÓŻOWY

3,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Hiacintes – augi, kas aug līdz 45 cm augstumā un kuru kāts ir bez lapām, tiem veidojas liela vertikāla ziedkopa, kurā ir 30 vai vairāk ziedu. Vertikālās ziedkopas brīnišķīgi smaržo un priecē dažādās krāsās. Ziedu vidi var būt tukši vai pilni. No viena sīpola izaug viena ziedkopa, kas zied 2-3 nedēļas. Hiacintes lieliski aug un zied saulainā, plašā dārzā. Tās viegli aug nedaudz smilšmāla vai smilšainā augsnē, kur neuzkrājas ūdens. Lai priecātos par skaistajiem hiacintes ziediem, jums tie regulāri jāmēslo ar minerālmēsliem. Var audzēt kā telpaugu. Vienu stundu pirms stādīšanas hiacintes sīpolus ieteicams mērcēt kālija permanganāta šķīdumā. Augsnē tos stāda rudenī (septembra otrajā pusē) 5-12 cm dziļumā, atkarībā no augsnes veida. Parasti tos stāda nelielās grupās ar vienādas krāsas ziediem. Hiacintes var audzēt arī podos, kas lieliski dekorēs Lieldienu svētku galdu. Stādot podos, trešdaļa sīpola jāatstāj virs zemes. Hiacintes sīpolus varat iegādāties interneta vietnē "Zaliastotele.lt".

Datu lapa
KrāsaSarkana, Brūngana, Bordo
Sīpolu izmērs14/15
Sīpolu skaits iepakojumā, gab.3

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

HIACINTES AUSTRUMU RÓŻOWY
+ +
Komplekta cena
15,97 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri