Tikai internetā
PLAUKTS MALKAI “ALDI”
Kods: 5902709572251

PLAUKTS MALKAI “ALDI”

115,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Tehniskā specifikācija: Izmēri: 60x90x25 cm Augstums: 60 cm Plaukta malkai materiāls: tērauda profili Svars: apm. 7 kg Pulverkrāsots: JĀ "ROKU DARBS" AUGSTA PRODUKTA KVALITĀTE, RAŽOTS EIROPĀ Produkta apraksts: Plaukts malkai ir ļoti praktisks. Gaumīgā izgatavošana padara to par patiesi pievilcīgu aksesuāru kamīnam dzīvojamā istabā. Malkas plaukts ir labākais risinājums malkas turēšanai vienā, viegli sasniedzamā vietā. Pilnībā piekrauts plaukts izmainīs jūsu interjeru līdz nepazīšanai. Produkts ir izgatavots no tērauda profiliem, kas pārklāti ar pulverkrāsojumu, kas padara to izturīgu pret laikapstākļiem. Malkas plaukts ir ļoti augstas kvalitātes stabila konstrukcija. Tā elementi ir metināti, nevis pieskrūvēti, kas padara plauktu ļoti stabilu un garantē apmēram desmitiem gadu ilgu kalpošanas laiku.

Datu lapa
Preču zīmeCOOK KING

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri