Kods: 4770168913752

SMARŽĪGAIS BAZILIKS EVERLEAF THAI TOWERS

Ocimum basilicum L.

Sėjos laikas, gylis


1 cm

Sēšanas laiks laukā


IV-VI

Attālumi, cm


20x20 cm

Raža


IV-IX

2,80 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks laukā
Raža
Piemērots audzēšanai

THAI baziliks ir ļoti aromātisks. Augs dekoratīvs, kolonnas formas, izaug 60–90 cm garš, lapas tumši zaļā krāsā. Piemērots audzēšanai uz lauka, siltumnīcās un puķu podos. Gatavojot garšvielu maisījumus, sader ar mārsilu, estragonu, pētersīļiem, rozmarīnu. Lapiņas aromātiskākas līdz ziedēšanai. Ziemā baziliku var izaudzēt arī mājās kastītēs un uz palodzēm, tikai nepieciešams parūpēties par papildu apgaismojumu. Pastāvīgajā augšanas vietā ieteicams stādīt dēstus, audzēšanai uz lauka augus stāda, kad vairs nav gaidāmas salnas. Sēklas sēj kastītēs dēstu audzēšanai, paaugušos dēstus piķē podiņos.
Ar 20 sēklām pietiks 3–5 m² platībai vai 10–14 podiņu piestādīšanai, stādot pa vienam augam podiņā.

Datu lapa
Sėjos laikas, gylis1 cm
Sēšanas laiks laukāIV-VI
Attālumi, cm20x20 cm
RažaIV-IX
Piemērots audzēšanaiIII-IV
Sēklu skaits iepakojumā20

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SMARŽĪGAIS BAZILIKS EVERLEAF THAI TOWERS
+ + +
Komplekta cena
11,19 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri