Garšvielas un retu augu sēklas domātas ne tikai dažādiem gardēžiem, bet arī iesācējiem, kuri vēlas izaudzēt paši savus zaļumus, lai atklātu jaunas garšas un smaržas. Daudziem no šiem augiem ir ārstnieciska iedarbība un tie palīdz cīnīties pret dažāda veida slimībām. Ļoti iesakām vienmēr turēt pie rokas svaigas dilles, pētersīļus, baziliku, timiānu, oregano vai lociņus. Savus mīļākos garšaugus varat audzēt ne tikai dārzā - arī uz palodzes izaugs skaisti, ziedoši un kupli garšaugi. Šo augu sastāvā ir arī daudzas ēteriskās eļļas, kas papildina garšu un palīdz uzņemt arvien vairāk vitamīnu. Interneta veikalā Veikalsdarzam.lv tiek piedāvātas kvalitatīvas garšaugu sēklas. Vēlamies, lai jūsu ēdieni būtu gardi, kokteiļi - garšīgi, mērces un salāti - aromātiski un jūsu veselība - lieliskā stāvoklī!
Dēstiem sēj aprīlī, maijā. Piķē un izstāda dobē maijā, jūnijā. Laistīt vēlams regulāri. Svaigam patēriņam un žāvēšanai ievāc augusta sākumā. Izmanto gaļas, zivju, dārzeņu ēdienu pagatavošanā.
Dēstiem sēj zemstikla platībās martam, aprīļa mēnešos. Atklātā laukā izstāda aprīļa beigās, maijā 60 cm attālās rindās, 30 cm augu no auga. Svaigas un žāvētas lapas lieto kā piedevas salātiem, gaļas ēdieniem, marinējot sēnes, aromatizējot dzērienus.