Jauns
HAKONEKLOJA LIELĀ
Kods: 4751012967633

HAKONEKLOJA LIELĀ

Hakonechloa macra

Ziedēšanas laiks


VII-VIII

Daļēja ēna


Daudzgadīgs


6,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Daudzgadīgs zālaugs. Aug līdz 40-60 m augsta un apmēram tikpat plata. Lapas ir dekoratīvas, plakanas, centrālās, spilgti zaļas, rudenī kļūst zeltainas. Zied vasaras vidū neuzkrītošos ziedkopās bez dekoratīvas vērtības. Augsnei jābūt mitrai, ne purvainai, auglīgai, neitrālai. Piemērota vieta - pilnā vai daļējā ēnā. Izturīgs pret salu. Nav kaitēkļu un slimību. Stāda pa vienam vai rindās, grupās. Ziemas beigās, agrā pavasarī, virszemes daļu nogriež, augs sazaļo atkārtoti.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVII-VIII
Platums, cm0,3-0,6 m
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Izaug līdz0,4-0,6 m
Aukstā zon5
TaipaP11
Augu iedalījumsZālaugi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri