Jauns
ĶIPLOKS DEORATĪVAIS AMBASSADOR
Kods: 4751012968944

ĶIPLOKS DEORATĪVAIS AMBASSADOR

Allium Ambassador®

Ziedēšanas laiks


VI-VII

Saulaina vieta


Daudzgadīgs


14,89 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Daudzgadīgs, sīpolu augs. Lapas ir zaļas, garas un pavasara beigās - vasaras sākumā veido izturīgu, garu kātu. Augšgalā no sīkiem, rozā violetiem ziediem veido līdz 15-20 cm diametra, apaļas formas ziedkopu. Ja augsnē trūkst mitruma, ziedkopas būs mazākas. Kad sāk veidoties ziedkopas, lapas zaudē savu dekorativitāti, līdz pilnībā iznīkst. Augsnei jābūt vidēji mitrai un auglīgai. Sīpoli izaug lieli, tāpēc tie jāstāda dziļi, apmēram 20 cm (3 sīpolu augstumā) dziļumā, lai tie neizkristu no zemes. Augu audzē podā, tāpēc to var stādīt tādā pašā dziļumā, kādā tas tika audzēts, padziļinot tikai dažus cm. To var atstāt zemē vairākus gadus, bet, ja neizrok, sīpoli dalās un ziedkopas kļūst mazākas. Pēc stādīšanas vēlams mulčēt. Visefektīvāk tie izskatās stādīti grupās. Izmanto puķkopībā, var novākt, kaltēt. Ziedēšanas laikā piesaista tauriņus un bites.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-VII
Platums, cm0,2 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaVioleta
Izaug līdz0,8-1,2 m
Aukstā zon4
TaipaP15
Augu iedalījumsDaudzgadīgās puķes

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri