SAKĀRTOT PĒC FILTRA:

Cena
2 94
Preču zīme
more... less
Tips
more... less

Cirvji, zāģi un naži

Lai sakopt dārzu, lai sakopt teritoriju apkārt mājai, lai turēt māju sakoptu un lai vienmēr būt gatavam kaut ko saremontēt sava dzīvesvietā ir nepieciešami instrumenti. Darbarīki mums palīdz - atvieglo darbu, ekonomē laiku. Ir instrumenti, kuriem obligāti jābūt nepieciešamo instrumentu sarakstā.
Cirvji, zāģi un naži - tieši šie instrumenti ir katra meistara fundaments. Katram no šiem instrumentiem piemīt atšķirīgas, noderīgas īpašības. Katram ir savas funkcijas.
Cirvis - ideāls risinājums visgrūtākiem darbiem. Agrāk bija nepieklājīgi prasīt kādam citam cirvi - īstam saimniekam jābūt savs cirvis. Jau no seniem laikiem cirvis ir galvenais mājas celšanā, malkas sagatavošanā, namdara darbos. Nav cirvja - nesāc nekādu darbu! Neskatoties uz to, ka tā dizains ir diezgan vienkāršs, mūsdienu cirvis ir piedzīvojis dažas izmaiņas.
Zāģis - tas ir uzticams un daudzpusīgs metāla rīks ikdienas lietošanai.
Naži - neviena diena nepaiet ne mājās, ne teritorijā apkārt mājas bez naža, par to nepieciešamību nav jārunā!

Lasīt vairāk
Rādīt lapā
Kārtot pēc
  •  
    ZĀĢIS GKC-270-LH
    Kods: 498104927042

    Izstrādāts, izmantojot jaunākās asmens un rokturu izgatavošanas tehnoloģijas. Aprīkots ar ļoti asiem, cieši izvietotiem zobiņiem, kas viegli slīd pa zāģējamo materiālu, nodrošinot optimālu un efektīvu visas zāģēšanas virsmas lietojumu. GKC tipa zāģiem ir garāki starpzobu ielaidumi, un tas ievērojami atvieglo zāģskaidu izvadīšanu, tāpēc šādi zāģi ir īpaši...

      IZPĀRDOTS