Kods: 8712713886193

SKOON CIETS TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS JUTĪGAI SEJAS ĀDAI, 50 G.

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Maigi attīrošs tīrīšanas līdzeklis jutīgai ādai ir bagātināts ar kakao sviestu un auzu ekstraktu. >
Cellulose, Sodium Cocoyl Glutamate, Theobroma Cacao Seed Butter*,  Cetearyl Alcohol, Citric Acid, Disodium Coco-Glucoside Citrate, Propylene Glycol, Avena Sativa Kernel Extract*, Pentylene Glycol, Aqua, Polyglyceryl-10 Laurate, Disodium Cocoyl Glutamate, Polyglyceryl-6 Laurate, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Diglycerin, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Capsicum Annuum Extract*, Daucus Carota Sativa Root Extract*, Lithospermum Erythrorhizom Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract* Simmondsia Chinensis Seed Oil.     
Dabiski
Bez ziepēm
Bez plastmasas
Bez ķīmiskām vielām
Bez smaržvielām
Piemērots vegāniem

Ilgstošs: 50 g. = 2 pudeles parastā sejas mazgāšanas līdzekļa (250 ml)

Svars 50 g.
Ražotājs: SKOON
Piemērots vegāniem

Datu lapa
Preču zīmeSKOON
Iepakojums0,05 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SKOON CIETĀ DUŠAS ŽELEJA FRESH TO THE MAX 90G 1731
+ +
Komplekta cena
11,84 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri