Kods: 8588006036466

GREEN PHARMACY ZIEPES AR MANDEĻU EĻĻU 100G

1,19 €/ GAB
11,90 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Dabīga aromātu kompozīcijas. Satur augu ekstraktus. Bagātinātas ar augu eļļām. Nesausina ādu dabīgo mitrinātāju dēļ.Perfekti attīra un mīkstina ādu. Goji ogu ekstrakts tonizē ādu, aizsargā to no novecošanās procesiem. Mandeļu eļļa lieliski mīkstina ādu. Lietošana: uzklāt uz mitras ādas, saputot, noskalot ar ūdeni. Tikai ārīgai lietošanai. Piesardzības pasākumi: individuāla jutība pret atsevišķām komponentiem. Uzglabāt cieši aizvērtu, pasargātu no tiešiem saules stariem, temperatūrā no 5°C līdz +25°C. Sargāt no bērniem.

Datu lapa
Preču zīmeGREEN PHARMACY
Iepakojums0,1 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri