-25%
SKOON CIETĀ DUŠAS ŽELEJA SOFT SENSITIVE 90G 1734
Kods: 8712713886124

SKOON CIETĀ DUŠAS ŽELEJA SOFT SENSITIVE 90G 1734

9,00 € 6,75 €/ GAB
75,00 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Nomierinoša zaļā tēja un auzu piens nomierina ādu. Ir pievienotas dabīgās ēteriskās eļļas (= dabīgās smaržvielas), lai radītu pēc iespējas maigāko tīrīšanas un kopšanas formulu visjutīgākajai ādai. Bez smaržvielām!

Visas Skoon dušas želejas ir pH neitrālas ādai.

- Nesatur ziepes - Nesatur plastmasu - Nesatur ķīmiskas vielas - Pilnīgi dabīgs - Piemērots vegāniem - Ūdens netiek transportēts un neizmantots - Ilgstošs: 90 g. = 3 pudeles parastā šampūna (250ml)
Svars 90 g.
Sodium Coco-Sulfate, Citric Acid, Butyrospermum Parkii Butter*, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Aqua, Avena Sativa Kernel Extract*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Sodium Cocoyl Glutamate, Alcohol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Citrate, Sodium Chloride.
Ražotājs: SKOON

Piemērots vegāniem

Datu lapa
Preču zīmeSKOON
Iepakojums0,09 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri