-25%
SKOON CIETĀ DUŠAS ŽELEJA FRESH TO THE MAX 90G 1731
Kods: 8712713886100

SKOON CIETĀ DUŠAS ŽELEJA FRESH TO THE MAX 90G 1731

9,00 € 6,75 €/ GAB
75,00 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Spirulīna piešķir ādai mirdzumu, tīrību un svaigumu. Alveja mitrina dziļākos ādas slāņus. Ja mēs to apvienojam ar eikaliptu un nedaudz mentola, tas piešķir jūsu ādai īpaši svaigu kopšanu. Visiem ādas tipiem.
Visas Skoon dušas želejas ir pH neitrālas ādai.

- Nesatur ziepes - Nesatur plastmasu - Nesatur ķīmiskas vielas - Pilnīgi dabīgs - Piemērots vegāniem - Netransportējams un neizmantojams ūdens - Ilgstoši noturīgs: 90 g = 3 pudeles parastā šampūna (250ml)
Svars 90 g.
Sodium Coco-Sulfate, Citric Acid, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Aqua, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Menthyl Lactate, Mentha Spicata Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Powder*, Genipa Americana Fruit Extract, Spirulina Plantensis Powder , Chlorophyllin-Copper Complex, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Citrate, Maltodextrin, Sodium Chloride, Corn Starch Modified, Limonene.
Ražotājs: SKOON

Piemērots vegāniem

Datu lapa
Preču zīmeSKOON
Iepakojums0,09 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri