Kods: 4823107604089

HAPPY LIFE TUALETES ZIEPES KAŅEPES UN KOKVILNA, 180G

1,59 €/ GAB
8,83 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Happy Life tualetes ziepes Kaņepes un kokvilna, 180 g Pilnīgai ikdienas kairinātas un jutīgas ādas kopšanai. Bagātināts ar dabīgām sastāvdaļām. Pateicoties barojošo eļļu kompleksam, āda ir ne tikai attīrīta, bet arī nesausinās un nav nepatīkami izstiepta. Maigās putas noņem netīrumus, palīdz atjaunot ādas dabisko skābju un bāzu līdzsvaru, uzlabo ādas tvirtumu un elastību un piešķir tai samtainu maigumu.
Lietošana: uzklāt nelielu daudzumu ziepju uz mitras ādas, iemasēt, kārtīgi noskalot. Sastāvdaļas: sk uz iepakojuma. Derīgs līdz beigām un partijas numurs: sk uz iepakojuma. Izcelsmes valsts Ukraina.
IzplatītājsUAB "Elevita" Vilties g.11, Kuprioniškės, Vilniaus r. Tel. 852602848, www.elevita.lt

Datu lapa
Preču zīmeHAPPY LIFE
Iepakojums0,18 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

HAPPY LIFE TUALETES ZIEPES KAŅEPES UN KOKVILNA, 180G
+ +
HAPPY LIFE TUALETES ZIEPES KAŅEPES UN KOKVILNA,... 1,59 € / GAB
Komplekta cena
36,83 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri